TRĂSNIŢII GRIG CHIROIU ŞI LIVIA TALOI ALIAS PUPĂZĂ ŞI EMA SE BAT ÎN DOUĂ REŢETE DE TORTURI LA MAMA MEA GĂTEŞTE MAI BINE!

TRĂSNIŢII GRIG CHIROIU ŞI LIVIA TALOI ALIAS PUPĂZĂ ŞI EMA SE BAT ÎN DOUĂ REŢETE DE TORTURI LA MAMA MEA GĂTEŞTE MAI BINE!

Moş Nicolae vine la PrimaTV, marţi de la ora 19.30, cu o ediţie de sărbătoare a emisiunii Mama mea găteşte mai bine în care două echipe se vor bate în două reţete de familie. Echipele vor fi formate din vedetele trăsnite ale serialului Trăsniţii: Grig Chiroiu alias Pupăză şi Livia Taloi alias Ema. Astfel, Grig Chiroiu a venit cu cei doi copii în platou pentru a găti un tort festiv în timp ce Livia Taloi a venit cu mama sa şi a gătit chiar ea un tort.

Grig a spus că s-a distrat foarte mult la această emisiune şi a participat cu mare plăcere atât el cât şi copiii săi. Mihnea şi Adina sunt familiarizaţi cu gătitul pentru că fac asta şi acasă şi la pensiunile familiei unde ajută când e cazul. “M-am bucurat că, într-un fel, partea cea mai grea au dus-o ei iar eu trebuia să-i îndrum dar m-am convins că am nişte copii minunaţi, dacă mai era cazul. Toată lumea şi-a văzut de treabă: ei de gătit şi eu de show. De acum ştiu cine va face torturile în familie” spune Grig alias Pupăză din serialul Trăsniţii.

Livia Taloi spune că nu a mai gătit de mult timp împreună cu mama sa iar la emisiune a făcut tort crocant cu piersică. “Îmi place tot ce găteşte mama mea, mai ales ciorbele. La emisiune cel mai greu a fost să mă încadrez în timp iar în condiţiile date cred că m-am decsurcat onorabil..cu mici scăpări. În concluzie m-am distrat, m-am făcut de râs, m-am bătut cu şeful în reţete dar mai presus de toate cred că l-am impresionat până la lacrimi pe Maestrul Horia Vîrlan care sigur nu a mai văzut aşa calm, îndemânare şi pricepere” mai spune Livia Taloi, actriţa care o interpretează pe Ema în serialul Trăsniţii.

Maestrul Horia Vîrlan va gusta din cele două preparate făcute cu drag de echipele trăsnite şi va stabili cine câştigă ediţia specială de Moş Nicolae a emisiunii Mama mea găteşte mai bine. Echipa câştigătoare va direcţiona banii câştigaţi pentru o cauză nobilă, susţinerea unui copil de la Şcoala Socială de Fotbal Real Madrid.

viewscnt

Din aceeași categorie