Trăsniţii te aşteaptă de luni până joi cu sezonul 30 la PrimaTV

Trăsniţii te aşteaptă de luni până joi cu sezonul 30 la PrimaTV

Din 5 martie te aşteaptă gaşca trăsnită la Prima TV. De luni până joi, de la ora 22.30 vin noi episoade ale singurului serial românesc care a intrat în Cartea Recordurilor, Trăsniţii.

Noul sezon din Trăsniţii aduce la Prima TV comedie fără egal şi surprize în viaţa tuturor personajelor care au parte de tot felul de schimbări. Grig Chiroiu, cel care îl interpretează pe Pupăză, ne spune despre sezonul 30: „Personaje noi, schimbări locative, familiale, conjugale şi de personalitate şi, binenţeles comedie din belşug, asta îi aşteaptă pe telespectatori în acest sezon. Ne-am făcut un deziderat din a rămâne optimişti şi energici în toţi aceşti ani, am râs în ciuda tuturor provocărilor.“ În schimb, Liviei Taloi nu-i vine să creadă că au ajuns la 30 de sezoane: „Sunt uimită şi în acelaşi timp mândră de faptul că împreună cu trăsniţii mei colegi am ajuns la o asemenea performanţă. Privesc în urmă cu nostalgie, la cei 15 ani de muncă, de amintiri, de evenimente care ne-au unit şi ne-au sudat într-o adevărată familie.”

Povestea Trăsniţilor continuă la Prima TV şi ei îşi vor urmări neîncetat drumul spre fericire şi vor face totul pentru a o găsi. Astfel, unul din personajele preferate ale telespectatorilor , psiholoaga Teo, interpretată de Raluca Guslicov, încearcă să-şi condimenteze relaţia pe care o are cu Poponeţ (Justinian Radu) cu tot felul de trăsnăi, aducându-l pe acesta în pragul disperării. Pupăză este atât de ocupat la primărie încât nu reuşeşte să mai fie prezent în viaţa celor din casă, dar de câte ori o face îi surprinde cu momente trăsnite. Ema (Livia Taloi) este obligată să caute metode noi de a câştiga bani iar căsnicia ei este în pericol, mai ales când în casă apar noi chiriaşi care invadează spaţiul. Graţiela (Angelina Niţu), nou venită în gaşca poliţiştilor, îşi caută iubirea, nu una oarecare ci una sinceră şi diafană. Dacă o va găsi sau nu, telespectatorii vor afla doar urmărind serialul.

Trăsniţii vor face şi în acest sezon cu numărul 30 deliciul fanilor aşa că, nu rataţi cel mai longeviv sitcom din lume, de luni până joi, de la ora 22:30, la Prima TV. Din 5 martie ei te aşteaptă cu noi episoade ale singurului serial românesc care a intrat în Cartea Recordurilor, Trăsniţii. Astfel, Ema, Chiorete, Gogoaşe, Pupăză, Teo şi Vandame dau startul unui nou sezon de aventuri „trăsnite”.

viewscnt

Din aceeași categorie