Urmareste Elisa di Rivombrosa la Prima TV si poti castiga colierul original purtat de personajul principal, Elisa

Urmareste Elisa di Rivombrosa la Prima TV si poti castiga colierul original purtat de personajul principal, Elisa

Anul Nou a adus la Prima TV o poveste fascinantă cu regi, conţi, contese şi bineînţeles o dragoste mare între doi oameni despărţiţi doar de prejudecăţile vremii. De luni pana vineri, de la ora 17.00, telespectatorii vad un serial de epocă ce surprinde prin eleganţă, decoruri, scenografie, costume, dar şi personaje bine definite. Frumoasa Elisa Scalzi, damă de companie a contesei Ristori, se îndrăgosteşte de fiul acesteia, Fabrizio. Din păcate, diferenţa mare de rang şi de avere face imposibilă căsătoria celor doi.

Prima TV ofera posibilitatea ca fanii serialului sa poata castiga preţiosul colier al Elisei di Rivombrosa, moştenire lăsată de către contesa Agnese. Această frumoasă bijuterie este inspirată din secolul al XVIII-lea şi este realizată din argint antichizat 925, complet hipoalergenic, cu părţi suflate cu aur rose de 18 carate si este piesa originala creata special pentru serial.

Tot ce trebuie sa faca telespectatorii este sa prinda indiciul zilei din timpul serialului, difuzat de luni până vineri în intervalul 17:00-18:00 şi sa se înscrie, pana pe 31 ianuarie, pe site-ul www.primatv.ro .
Cu cât mai multe indicii, cu atât mai multe şanse de câştig!Pentru mai multe detalii iata linkul de inscriere: http://www.primatv.ro/concursuri/concurs-elisa-di-rivombrosa

viewscnt

Din aceeași categorie