Vaselina cosmetica, produsul minune care te scapa de orice problema a pielii

Vaselina cosmetica, produsul minune care te scapa de orice problema a pielii

Desi in Romania nu este un produs foarte raspandit printre cei pasionati de ingrijirea pielii, vaselina cosmetica ar trebui sa fie nelipsita din casa oricarei persoane. Nu doar ca este un produs miraculos, care ne ajuta in rezolvarea multor probleme ale pielii, dar este si foarte accesibila. In randurile de mai jos, enumeram doar cateva dintre intrebuintarile vaselinei cosmetice.

Ajuta la cresterea genelor

Orice femeie isi doreste sa aiba gene lungi si dese, insa cu totii stim ca acest lucru este greu, daca nu imposibil de obtinut. Cu toate acestea, exista o solutie pentru cele pe care mama natura nu le-a inzestrat cu gene demne de revistele de moda. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici pe gene putina vaselina cosmetica, in fiecare seara. Poti folosi un betisor sau un aplicator de mascara, dar poate fi aplicata si cu ajutorul degetelor, pentru o mai buna precizie. In doar cateva saptamani, vei vedea ca genele tale vor fi mai lungi si mai dese.

Ajuta parfumul sa persiste mai mult timp

Teoretic, un parfum calitativ ar trebui sa reziste o zi intreaga. Practic, lucrurile nu stau chiar asa si de multe ori realizam ca parfumul nostru si-a piedut mirosul, dupa doar cateva ore. Daca iti doresti ca parfumul tau sa persiste pe tot parcursul zilei, aplica putina vaselina cosmetica pe zonele pielii unde aplici parfumul de obicei. Freaca bine zona respectiva, astfel incat produsul sa intre bine in piele apoi revino cu parfumul preferat. Vei vedea ca nu vei mai fi nevoita sa porti parfumul in geanta, ca sa il reaplici pe parcursul zilei deoarece o singura aplicare, dimineata, va fi suficienta.

Vindeca taieturile, zgarieturile si pielea crapata

Pielea crapata este foarte inestetica si adesea ne da batai de cap deoarece cateodata dureaza cateva zile pana remediem problema. Daca si tu te confrunti cu piele crapata, in zona calcaielor si a coatelor, dar nu numai, aplica seara, inainte de culcare, vaselina cosmetica, intr-un strat generos si apoi incalta-te cu o pereche de sosete groase si opteaza pentru o bluza cu maneci lungi, pe care sa le porti toata noaptea. Dimineata, problema va fi remediata. In cazul taieturilor si a zgarieturilor, vaselina cosmetica actioneaza ca un strat protector, care nu doar ca ajuta la videcarea mai rapida a pielii, dar pastreaza si umezeala in piele si tine bacteriile la distanta.

viewscnt

Din aceeași categorie