FoodPro Preloader

Airbnb pune la dispozitia turistilor spre cazare, Marele Zid al Chinei

Ce spuneti de o noapte petrecuta pe Marele Zid Chinezesc, sub cerul instelat si sa va bucurati de una dintre cele mai frumoase panorama? Acum totul se poate! Cei de la Airbnb au lucrat cot la cot cu istoricii din Beijing pentru a transforma unul dintre turnurile vechi de veghe intr-o camera unica, decorata cu mobilier de lux.

Camera pare desprinsa din palatele regale, patul cu baldachin este piesa centrala a camerei. De asemenea, turistii au la dispozitie si o baie, un birou sub cerul liber, care le permite sa se bucure noaptea de cerul instelat.

Airbnb are o multime de proprietati unice in arhivele sale( asa cum sunt castelele europene), dar poate nu atat de neobisnuite ca aceasta – o camera de hotel pe Marele Zid al Chinei, simbol al unui popor.

Imaginile camerei unice ofera un decor de lux in mijlocul vegetatie. Regulile casei stipuleaza ca oaspetii nu trebuie sa dea muzica tare sau sa se aventureze pe zid in timpul sederii lor.

Si cum Airbnb stie sa isi faca reclama a dat start la un concurs, pe care il gasiti pe site-ul oficial, ce presupune castigarea a 4 nopti de cazare in luna septembrie pentru doua persoane. Nu este asa ca v-am starnit curiozitatea?

Pentru a participa, trebuie sa scrieti pe pagina de inscriere Great Wall Airbnb de ce este "mai important ca acum sa distrugeti barierele dintre culturi" si "cum doriti sa construiti noi conexiuni". Pentru a avea o sansa vizitati https://www.airbnb.co.uk/night-at/thegreatwall.

Iar asta nu este tot, castigatorii se vor bucura de o cina chineza traditionala si de o excursie prin zona rurala a Chinei. Va fi, de asemenea, o oportunitate de a invata caligrafie si arta gravarii sigiliului.

Comentand proiectul, presedintele si cofondatorul companiei Airbnb China, Nathan Blecharczyk, a declarat: "A fost o onoare sa lucram cu istorici si grupuri de conservatori din Beijing pentru a aduce aceasta experienta unica.’’

"Suntem atat de mandri ca suntem parteneri in acest efort cu adevarat colectiv pentru a evidentia un astfel de punct de reper incredibil, care aduce oamenii impreuna.’’

Airbnb nu este singura optiune, exista companii care ofera sejururi pe perete pe tot parcursul anului, inclusiv www.greatwalladventure.com/sleep-overnight-on-great-wall.htm.

Cunoscut ca una dintre cele mai mari constructii din istoria omenirii, Marele Zid a protejat de-a lungul secolelor statele chineze. Se estimeaza ca masoara intre 5,600 si 13,000 mile. Cea mai cunoscuta sectiune astazi este Zidul Ming, construit intre 1368 si 1644. Marele Zid este considerat a fi una dintre cele sapte minuni ale lumii moderne, atragand vizitatori din intreaga lume.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU