Alexandru Constantin la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes

Alexandru Constantin la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes

Alexandru Constantin, prezentatorul Flash Monden, emisiune pe care o puteţi urmări în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 19:30, la Prima TV, urmează să ofere românilor picanterii chiar din interiorul marelui Festival Internaţional de Film de la Cannes. În acest an, festivalul se va desfăşura în perioada 14-25 mai iar Alexandru va transmite între 19 şi 23 mai pentru Focus.

După ce în 2011 Alexandru Constantin a transmis de pe Coasta de Azur nunta Prinţului de Monaco, acesta a mărturisit că este o onoare pentru el să se întoarcă în sudul Franţei pentru un important eveniment din lumea cinematografiei şi că este o ocazie extraordinară pentru el să meargă acolo din mai multe puncte de vedere. În primul rând, ca actor, “este un privilegiu pentru orice om din această industrie să trăiască, măcar o dată în viaţă, experienţa Festivalului de la Cannes”. În acelaşi timp, a mărturisit Alexandru, este o mândrie să susţină “de aproape” echipa filmului românesc “La Gomera”, al cincilea lungmetraj de ficţiune al regizorului român Corneliu Porumboiu. Acesta a fost selectat în competiţia de anul acesta a Festivalului de la Cannes, unde va avea premiera mondială şi va concura pentru trofeul Palme d’Or.

Alexandru Constantin este nerăbdător să transmită românilor toate noutăţile din cadrul festivalului şi, de asemenea, poveştile câtorva români ce trăiesc pe Coasta de Azur, iar materialele vor fi difuzate atât la jurnalele Focus, între 19 şi 23 mai, cât şi la Flash Monden, emisiune pe care o prezintă alături de Diana Bart, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 19:30, la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie