Alina Barbuta din Craiova a castigat 2.000 de euro si titlul de Prima Mama

Alina Barbuta din Craiova a castigat 2.000 de euro si titlul de Prima Mama

Ea a fost votata de telespectatorii emisiunii Schimb de mame

Alina Barbuta este din Craiova si nu si-a imaginat vreodata ca oamenii o vor alege pe ea drept “Prima Mama”. Vestea ca a fost votata de fanii emisiunii Schimb de mame a primit-o chiar pe aeroport, cand se intorcea dintr-o scurta vacanta in Franta. Premiul a bucurat-o foarte mult si a primit cu incantare cecul de 2.000 de euro.

Alina a locuit timp de o saptamana in casa mamei de schimb de la Lunca Frumoasa, comuna Parscov, judetul Buzau, unde a avut grija de copilul Vioricai Harabagiu. Aceasta a fost parasita in urma cu cinsprezece ani de sotul ei. Pe vremea cand erau impreuna, neputand avea copii, l-au adoptat, de la varsta de doi ani, pe micutul Giani. Acum baiatul are 15 ani, e in clasa a VIII-a si cei doi au grija de o gospodarie pe care o ingrijesc, incercand sa faca fata greutatilor de zi cu zi. Alina a fost impresionata pana la lacrimi de situatia acestei familii, avand pe alocuri chiar nevoie de incurajarile unui baiat istet si frumusel. Ea a trebuit sa care zilnic apa de la o fantana din apropiere, sa dea de mancare pasarilor, sa-i gateasca baiatului si sa se ocupe singura de gospodarie.

Alina considera exceptionala provocarea de la Schimb de mame: “A fost o experienta foarte frumoasa si as repeta oricand aceasta experienta. Chiar mi-a placut, am avut ceva de invatat, cred ca am putut sa ii invat si eu pe ceilalti ceva, mi-a placut viata la tara, chiar daca nu am trait niciodata la tara, imi plac animalutele, mi-a placut acel baietel pe care l-am avut in grija.” Pentru ca a fost votata drept “Prima Mama”, Alina a primit premiul cel mare, in valoare de 2.000 de euro. Ce va face cu banii? Ea spune ca va investi toti banii castigati la Schimb de mame in educatia fiicei sale.

PrimaTV continua inscrierile pentru noul sezon al emisiunii Schimb de mame! Doamnele care doresc sa devina vedetele noului sezon Schimb de mame, difuzat in fiecare duminica pe PrimaTV de la orele 20.30, trebuie sa aiba cel putin un copil minor in familie si o locuinta cu cel putin doua camere locuibile, indiferent de zona tarii. In noul sezon, mamele care cred ca pot face fata provocarilor sa se inscrie la unul dintre cele mai solicitante misiuni pe care o pot indeplini: cea de mama pentru alta familie.

Inscrierile se pot face la numarul de telefon la 0727 224 974 sau la adresa de e-mail casting@paprika-latino.com! dar si pe pagina oficiala de facebook: www.facebook.com/schimbdemameoficial.

viewscnt

Din aceeași categorie