Banatul şi Oltenia se confruntă duminică seară, la ”Schimb de mame”

Banatul şi Oltenia se confruntă duminică seară, la ”Schimb de mame”

Discuţiile în contradictoriu, înţepăturile, ironiile, mai mult sau mai puţin directe, sunt ingredientele care dau savoarea ediţiei de duminică, 22 martie, a emisiunii “Schimb de mame”, de la Prima TV.

Meda Crăciun, o farmacistă din Timişoara, şi Ionela Baloi, asistentă medicală, din Râmnicu Vâlcea, fac schimb de familii pentru o săptămână. Cele două mame duc vieţi total diferite. În familia Crăciun totul este aşezat, zilele seamănă unele cu altele, nimic nu e lăsat la voia întâmplării. În familia Baloi, spontaneitatea şi acţiunea la primul impuls sunt la mare cinste. Pentru bănăţeni casa este centrul universului lor, la olteni excursiile, petrecerile cu lăutari şi vizitele la prieteni se ţin lanţ. Astfel, experienţa schimbului de mame devine o adevărată confruntare între cumpătatul Banat şi impulsiva Oltenie.

 

Dacă vor reuşi bănăţenii să se molipsească de pofta de viaţă a mămicii de schimb sau dacă vor deveni mai cumpătaţi oltenii după săptămâna pretrecută alături de timişoranca Meda, aflaţi urmărind “Schimb de mame”, duminică, 22 martie, de la ora 20:30, la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie