Cafeaua ciudata care te poate ajuta sa slabesti mult mai repede

Cafeaua ciudata care te poate ajuta sa slabesti mult mai repede

Poate ca nu arata la fel de simandicos precum un latte pregatit dimineata, insa cafeaua simpla verde poate fi o varianta mult mai sanatoasa si cu mult mai multe beneficii pentru corp, arata cateva studii noi.

Nutritionistul RIck Hay sustine ca pentru cei care vor sa slabeasca mai rapid si mai sanatos este recomandata cafeaua din boabe verzi. Se pare ca aceasta cafea ajuta la arderea grasimilor in ritm alert si ajuta oamenii sa slabeasca de trei ori mai repede decat in mod normal.

Cafeaua extrasa din boabele verzi este un stimulant natural care e mai putin procesat decat cafeaua obisnuita si contine si un nivel de cafeina mai scazut. Acest tip de cafea e plin de antioxitanti.

Un studiu norvegian a subliniat inca de acum zece ani de zile ca beneficiile cafelei verzi sunt foarte importante. Un numar relevant de persoane au fost supravegheate timp de 12 saptamani pentru un studiu ce a fost publicat ulterior de Journal of International Medical Research. Jumatate dintre subiecti au consumat cafea normala, ceilalti cafea verde. Ambele grupuri au fost instruite in acelasi mod pentru a-si schimba dieta si pentru a face exercitii ca sa slabeasca.

Cei care au baut cafea verde au slabit in medie 5,4 kilograme in cele 12 saptamani, in timp ce cei din grupul celalalt au slabit doar 1,7 kg.

Nutritionistul Hay sustine ca pe langa efectele benefice intr-un regim de slabire, cafeaua verde ajuta la un nivel crescut de energie si la o circulatie vasculara mai buna. E recomandata utilizarea a 200-400mg de cafea verde pe zi.

viewscnt

Din aceeași categorie