Cat de rai sunt oamenii, in functie de zodie

Cat de rai sunt oamenii, in functie de zodie

Felul in care ne comportam cu ceilalti tine atat de caracterul si personalitate noastre, cat si de zodia in care ne-am nascut, sustin astrologii.

Berbec

Aceşti nativi sunt foarte egoişti. Ai putea fi în pericol de moarte şi ei tot nu ar observa, fiind prea preocupaţi de problemele lor. Sunt impulsivi şi spun, de obicei, ce le trece prin cap, fără a se gândi la consecinţe. Dacă te vei supăra vreodată pe ei, nu vor înţelege de ce şi în niciun caz nu se vor gândi că este vina lor. Sunt dominaţi de planeta Marte, aşa că nu se vor da niciodată înapoi de la luptă şi nu au o problemă cu a folosi violenţa, pentru a obţine ce îşi doresc

Taur


Persoanele din această zodie sunt materialiste şi posesive. Nu vor ceda niciodată într-o ceartă, indiferent de argumentele pe care le vei da. Taurii sunt leneşi şi vor face tot ce le va sta în putinţă pentru a depune minimum de efort, ba chiar vor încerca să le plaseze altora sarcinile lor. Când vor să obţină anumite lucruri, vor adopta o atitudine pasiv-agresivă: te vor asculta, îţi vor zâmbi, ca şi cum ar fi de acord cu tine, dar vor face cum cred ei. Pot părea de treabă, dar odată ce se apropie foarte mult de o persoană, devin extrem de posesivi şi vor face tot ce le va sta în putinţă să o acapareze.

Gemeni

Gemenii au atât de multe personalităţi, încât nu vei şti niciodată cu cine ai de-a face. Când vorbeşti cu ei, nu te aştepta să te asculte, pentru că lor le pasă doar de problemele lor. Nu ştiu să ţină secrete, aşa că nu le spune decât ce vrei să afle toată lumea. Aceşti nativi au minţi ascuţite şi se pot gândi la mai multe subiecte în acelaşi timp. Firea lor agitată le va da, însă, dureri de cap, iar uneori pot deveni morocănoşi din această cauză. Gemenii sunt schimbători şi superficiali, iar dacă greşesc vreodată, nu au o problemă să mintă, pentru a scăpa de responsabilitate. Cu toate acestea, sunt cei mai inofensivi din zodiac, având o fire veşnic tânără şi fiind încrezători în ceilalţi.

Rac

Nativii din această zodie au schimbări de atitudine şi le pot da bătăi de cap celorlalţi. Sunt precauţi şi vor ieşi cu greu din zona lor de confort. În general, sunt persoane bune şi înţelegătoare, aşa că, dacă vei avea o problemă, te vor asculta şi vor încerca să te ajute. Dacă tu vei vrea, însă, să le dai un sfat şi să le spui că greşesc într-o privinţă, trebuie să îţi alegi cuvintele cu mare grijă, pentru că nu le place să fie criticaţi. Sunt răzbunători şi nu vor uita niciodată dacă i-ai jignit sau le-ai spus ceva care i-a supărat. Nu trebuie să faci comentarii deplasate nici despre copiii sau persoanele dragi lor. Ei au voie, însă tu nu!

Leu

Leii au o atitudine regală şi uită mereu că nu sunt regi sau regine. Nu există oglindă care să nu le placă şi pentru că sunt conştienţi de farmecul lor, nu vor ezita să îl folosească, pentru a obţine ce vor. Aceşti nativi simt nevoia să fie în centrul atenţiei şi nu te vor crede când le vei spune că lumea nu se învârte în jurul lor. Nu pun preţ pe timpul altora şi vor întârzia fără regrete de câte ori îţi vei face planuri cu ei. Pe lângă faptul că sunt foarte plini de ei, sunt şi foarte încăpăţânaţi. Adoră să le dea celorlalţi sfaturi despre cum să se îmbrace şi cum să se poarte, dar nu acceptă sugestii de la alţii. În ciuda aroganţei lor, nu sunt persoane rele.

Fecioară

Fii foarte atent când te hotărăşti să îţi petreci timpul cu o Fecioară, pentru că au tendinţa de a-i judeca pe ceilalţi. Aceşti nativi sunt perfecţionişti, iar o vază care nu stă la locul ei le va atrage toată atenţia, indiferent cât de importante vor fi problemele tale. Fecioarele sunt persoane pesimiste, iar un mic obstacol li se va părea sfârşitul lumii. Oamenii din această zodie suferă de ipohondrie, aşa că nu ar trebui să le laşi în mână nicio carte despre boli. Oricum, îşi vor petrece ziua gândindu-se că au toate bolile din lume şi vor lua zeci de vitamine, pentru a rămâne sănătoşi. Pentru că sunt obsedaţi de perfecţiune, critică foarte mult şi nimeni nu va fi la fel de bun ca ei.

Balanţă

Balanţele au probleme în a lua decizii, aşa că, dacă ţi-ai făcut planuri de cină cu ei, ai putea aştepta până la micul-dejun, pentru că se vor decide foarte greu ce să gătească. Persoanele din această zodie îşi vor abandona propriile valori, pentru a-i face pe ceilalţi fericiţi şi a păstra liniştea. Pentru că vor să se integreze şi să fie plăcute, balanţele se lasă uşor influenţate şi uneori pot părea cu două feţe. În plus, în spatele atitudinii calme se ascunde o persoană manipulativă, care vrea să fie lider în orice situaţie. Se supără când sunt contrazise şi te pot acuza că ai ţipat la ele, chiar dacă doar le-ai contrazis.

Scorpion


Nu îndrăzni să contrazici un Scorpion, pentru că nu te va uita niciodată şi vor încerca să îţi facă viaţa un iad. Aceşti nativi sunt manipulativi şi adoră să se joace cu mintea celorlalţi. Nu există stare proastă pentru scorpion, el este prins într-un abis din care nu îşi doreşte să iasă. Este obsedat de moarte, iar în relaţiile amoroase, este gelos şi posesiv. Scorpionii ţin pică şi vor avea grijă să se răzbune, oricât de mult timp le-ar lua.

Săgetător

Săgetătorii sunt cinstiţi şi spun ce gândesc, fără a se gândi că le rănesc sentimentele celorlalţi. Se plictisesc repede şi au nevoie mereu de ceva nou. Au impresia că le ştiu pe toate, iar dacă vei încerca să îi contrazici, vor face tot ce le va sta în putinţă să îţi demonstreze contrariul. Sunt optimişti şi nu au nicio problemă să îi înşele pe ceilalţi, mai ales dacă asta serveşte scopului lor.

Capricorn

Capricornii sunt obsedaţi de control şi nu prea ştiu să renunţe. Pentru că sunt ambiţioşi, nu vor sta pe gânduri, când va fi vorba să îi folosească pe alţii în propriul lor beneficiu. Sunt persoane serioase şi nu vor aprecia glumele făcute pe seama lor. Nu suportă să fie implicaţi în scene emoţionale, pentru că nu îşi arată trăirile, şi nu îşi asumă riscuri, decât după ce şi-a calculat toţi paşii. Nu sunt persoane rele, însă nu vor fi blânzi cu persoanele care le ameninţă stanilitatea.

Vărsător

Aceşti nativi se grăbesc să îi judece pe ceilalţi. Trăiesc în lumea lor şi pot părea persoane rupte de realitate. Pentru că vor mereu să îi sfătuiască pe ceilalţi, nu prea reuşesc să îi asculte cu adevărat. Vărsătorii sunt persoane snoabe şi se cred mai buni decât ceilalţi. Pentru că se cred cei mai deştepţi, nu vor avea o problemă să le spună celorlalţi cât sunt de neimportanţi şi de ignoranţi.

Peşti

Peştii sunt persoane care se ghidează după ce simt, iar deseori s-ar putea simţi dezorientaţi. Pentru că sunt uşor rupţi de realitate, au probleme în a vedea nevoile celorlalţi. Aceşti nativi sunt foarte naivi şi pot fi folosiţi cu uşurinţă la îndeplinirea unor planuri diabolice, potrivit unica.ro.
viewscnt

Din aceeași categorie