FoodPro Preloader

Cea mai ciudata terapie impotriva depresiei: s-a apucat sa-si despice limba si sa se tatueze pe tot corpul

O tanara a povestit pentru Daily Mail Australia ca si-a tatuat intreg corpul, a facut mai multe operatii estetice precum cea de despicare a limbii sau de vopsire a globului ocular, doar pentru a scapa de depresia care o macina.

Amber Luke este o tanara in varsta de doar 23 de ani care a dezvoltat o pasiune aproape obsesiva pentru tatuaje si operatii estetice. Ea a pozat de curand extrem de sexy, doar in lenjerie intima si si-a expus cele peste 50 de desene permanente de pe corpul ei.

Tanara recunoaste ca e dependenta de tatuaje si si-a inceput aceasta pasiune inca de pe vremea cand avea doar 16 ani. De atunci ea marturiseste ca a cheltuit in jur de 10.000 de dolari pentru capriciul ei.

Tanara australianca este cunoscuta si sub porecla de „Dragonul cu ochi albastri” tocmai pentru ca si-a vopsit de curand globul ocular albastru printr-o operatiune destul de complicata. Pe langa asta, Amber are si limba despicata, insa cu toate astea a marturisit ca nu are niciun regret.

Daca te uiti la pozele cu Amber Luke din vremea in care era adolescenta ai crede ca e cu totul alta persoana decat cea din ziua de azi. Amber isi recunoaste dependenta, are 57 de tatuaje printre care o mandala in zona decolteului, dar si o serie de cranii desenate pe picioare. Pentru ca sa-si vopseasca globul ocular in albastru a trecut printr-o operatie care putea sa o lase chiar oarba.

Cu toate ca nimeni nu a sustinut-o in ceea ce face si a fost mereu criticata de public, ea marturiseste ca acest fel al ei de a se exterioriza a devenit un adevarat tratament pentru depresia de care suferea. „Sfatul meu pentru toata lumea este sa faca exact ceea ce simte ca il face fericit. Nu stati sa va intrebati ce ar fi fost daca...”, a declarat tanara pentru Daily Mail.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU