Cronica Cârcotaşilor – un nou sezon, începând cu 12 septembrie

Cronica Cârcotaşilor – un nou sezon, începând cu 12 septembrie

Echipa Cârcotaşilor este pregătită să descreţească din nou frunţile telespectatorilor Prima TV, începând cu cel de-al 38-lea sezon al Cronicii Cârcotaşilor, care se va difuza începând cu ziua de miercuri, 12 septembrie.

Şerban Huidu, Ioana Petric şi Codruţ Kegheş s-au întors cu forţe proaspete, după o vacanţă de 3 luni, în care au analizat realităţile vremii, în special scena politică, plină de schimbări. După cum v-a obişnuit, Şerban Huidu a satirizat acest subiect spunând că “vom monta un microfon special la Palatul Victoria” pentru a arăta mai multe gafe decât cele expuse în media. Tot el a declarat că prima ediţie a noului sezon este focalizată, în special, pe ce se întâmplă actualmente în spaţiul politic.

Cârcotaşii sunt puşi pe cârcoteală mai mult decât oricând. Bâlbele de la televizor nu vor muri niciodată iar Cronica Cârcotaşilor se întoarce, ca să arate că de 100 de ani în fiecare român şade un cârcotaş. Cu privire la numărul record de sezoane la care Cronica Cârcotaşilor a reuşit să ajungă, Şerban Huidu se declară uimit. Nu se aştepta ca emisiunea concepută de el să ajungă la sezonul cu numărul 38. Cârcotaşul-şef spune: “Aşteptăm sezonul 40 să sărbătorim 20 de ani de Cronică, noi şi Teleenciclopedia.”

Întreaga echipă cârcotaşă de abia aşteaptă să se „dezlănţuie” de miercuri, 12 septembrie, la Prima TV. Cronica Cârcotaşilor va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20.30.

viewscnt

Din aceeași categorie