Familia – un nou serial italian, de luni până vineri, de la 15.50, la Prima TV

Familia – un nou serial italian, de luni până vineri, de la 15.50, la Prima TV

Începând cu data de 7 septembrie, telespectatorii Prima TV, iubitori ai serialelor italieneşti, vor putea urmări, de luni până vineri, de la 15.50, serialul “Familia”.

Un nou serial italian va ţine telespectatorii Prima TV cu sufletele la gură începând din această toamnă. Noua producţie italienească – “Familia” – va debuta în curând la Prima TV. Aceasta prezintă evenimentele petrecute în familia Rengoni, din zona Brianza, proprietară a unei afaceri importante. Este povestea unei familii, spusă cu nuanţe de comedie romantică, dar şi de mister şi dramă. Eleonora (Stefania Sandrelli) şi Ernesto (Gianni Cavina) formează un cuplu fericit, părinţii a 5 copii şi, în acelaşi timp, bunicii a 3 nepoţi. La aniversarea a 65 de ani a lui Ernesto, cu toţii sunt pregătiţi să celebreze evenimentul. Singurul care lipseşte e Edoardo, fiul cel mare, care se ocupă de ani de zile de afacerea familiei. Pregătirile sunt întrerupte de un telefon: avionul în care se afla Edoardo s-a prăbuşit, iar băiatul a dispărut în mod misterios.

Fanii serialului “Fiica Elisei” vor fi plăcut surprinşi să descopere că una dintre fiicele familiei Rengoni, Nicoletta, este interpretată de actriţa italiancă Sarah Felberbaum care, în “Fiica Elisei”, aceasta a avut rolul contesei Agnese.

Domnul Rengoni este interpretat de Alessandro Gassman, cunoscut pentru rolul lui din “Curierul 2”, unde a jucat alături de Jason Statham. Rolul lui Raoul, unul dintre fiii familiei, este interpretat de Giorgio Marchesi, actor italian care a jucat în celebrul film “Misiune: Imposibilă III”. De asemenea, o apariţie remarcabilă în serialul italian este actriţa Rosabell Laurenti, care face parte din serialul fenomen al momentului – “Urzeala tronurilor”.

Aşadar, producţia italienească “Familia” aduce laolaltă actori de prestigiu, care sunt gata să vă prezinte o poveste fascinantă ce vă va ţine cu sufletul la gură. Un serial contemporan despre familie, care se confruntă cu teme cruciale şi pune întrebări importante: ce este o familie? Pe ce reguli, tradiţii, sentimente, convenţii rostite şi nerostite se bazează? Pregătiţi-vă să descoperiţi intriga noului serial italian – “Familia” - şi să urmăriţi rezolvarea problemelor trăite de familia Rengoni, începând cu 7 septembrie, de luni până vineri, de la 15.50, doar la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie