FoodPro Preloader

IMS, subsidiara a Sony Pictures Television Network, preia pachetul majoritar al Httpool, reprezentant Twitter si LinkedIn in Romania

IMS Internet Media Services (IMS), subsidiara a Sony Pictures Television Network si una dintre cele mai mari companii de vanzari de publicitate online si media-buying din America Latina, a anuntat astazi, 6 iulie 2017, achizitia pachetului majoritar de actiuni al Httpool, retea internationala de publicitate online, cu prezenta in Europa Centrala si de Est si Asia.

Cu conditia aprobarii de catre organismele de reglementare, tranzactia va crea una dintre cele mai mari companii de marketing digital si vanzare de publicitate online din lume. Cu operatiuni care ar deservi peste 6.000 de agentii si branduri in intreaga lume, ar reprezenta Twitter, LinkedIn, Spotify si alti peste 5.000 de publisheri globali si locali in mai mult de 30 de tari din America Latina, Europa Centrala si de Est si din Asia.

Aceasta achizitie ii va permite lui IMS sa dezvolte teritoriile cu cel mai mare potential din Europa si Asia si sa creeze o companie cu adevarat globala. Impreuna, IMS si Httpool pot oferi o solutie completa de livrare a campaniilor de marketing digital, punand la dispozitia partenerilor sai cunostinte aprofundate despre pietele locale in care activeaza si in acelasi timp sustinand, prin noile oportunitati create, activitatea publisherilor locali si a miilor de profestionisti si antreprenori din sfera digitala." spune Gastón Taratuta, CEO si fondator IMS.

Fuziunea dintre IMS si Httpool va oferi advertiserilor un singur punct de acces pentru implementarea campaniilor de publicitate locale sau globale, iar publisherilor o optiune de monetizare a continutului lor in cele mai dinamice tari emergente ale lumii.”, subliniaza Andy Kaplan, presedinte Worldwide Networks, Sony Pictures Television.

IMS si Httpool impartasesc aceeasi viziune, nu ne puteam imagina un partener mai potrivit. Aceasta tranzactie reprezinta recunoasterea tuturor realizarilor noastre anterioare si o piatra de hotar importanta in activitatea Httpool. Parteneriatul cu IMS va alimenta cresterea noastra si ne va permite sa extindem la nivel global solutiile pe care le oferim”, declara Aljosa Jenko, CEO si fondator Httpool.

Httpool si echipa sa au o excelenta pozitie internationala, au dezvoltat tehnologii complementare de livrare a publicitatii online si au aceleasi valori antreprenoriale cu IMS. Cele doua grupuri, prin asocierea lor, pot avea un impact foarte mare asupra ecosistemului digital prin inovatie, deschidere, creativitate si parteneriate”, adauga Gastón Taratuta, CEO si fondator IMS.

Cu sediul central in Miami, IMS are birouri si in Brazilia, Mexic, Argentina, Columbia, Chile, Panama, Peru, Ecuador si Uruguay.

Cele 19 birouri ale Httpool includ India, Hong Kong, Austria, Bulgaria, Republica Ceha, Croatia, Grecia, Ungaria, Kosovo, Macedonia, Polonia, Romania, Serbia, Slovenia, Estonia, Letonia, Lituania, Ukraina si Rusia.

 

Despre IMS

IMS Internet Media Services (IMS), subsidiara a Sony Pictures Television Networks, este o companie lider in domeniul comunicatiilor digitale si marketing, care construieste parteneriate cu companii care se dezvolta rapid si doresc sa isi extinda piata in America Latina. IMS ajuta marcile sa atinga noi niveluri de atractivitate si sa se dezvolte in regiune prin intermediul ecosistemului sau unic de aliante comerciale, solutii creative si de continut si servicii de management de media si investitii. Marci de varf, ca EA, Foursquare, LinkedIn, Spotify, Snapchat, Twitter, Spotify, Yahoo, Twitch, Vevo si Waze lucreaza exclusiv cu IMS pentru a-si consolida prezenta in America Latina. IMS are sediul central in Miami si filiale in Brazilia, Mexic, Argentina, Columbia, Chile, Panama, Peru, Ecuador si Uruguay. Pentru mai multe informatii, vizitati www.imscorporate.com.

 

Despre Httpool

Httpool este cea mai importanta retea de publicitate digitala prin canale multiple din Europa Centrala si de Est, prezenta in Asia si vizand piete din afara Statelor Unite si Europei de Vest. Httpool ofera gama cea mai larga de produse si solutii de retea de publicitate online, prin canalele de display, video, engagement, retele de socializare si performance. Httpool foloseste cele mai avansate tehnologii proprii si sub licenta, are o vasta experienta internationala si reprezinta Twitter, LinkedIn, Spotify si alti publisheri globali si locali selectionati pe cele 22 de piete ale sale, printre care se numara Austria, Elvetia, Rusia, India, Hong Kong, Polonia, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Cehia, Croatia, Grecia, Ungaria, Kosovo, Macedonia, Romania, Serbia, Slovenia, Slovacia si Ucraina.
Pentru mai multe informatii, vizitati www.httpool.com.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU