Exclusiv VIP: Mihai Albu îi dă şah-mat Iuliei Albu

Exclusiv VIP: Mihai Albu îi dă şah-mat Iuliei Albu

Reacţie temperată a designerului Mihai Albu la acuzaţiile făcute de fosta soţie, Iulia. În emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV, Mihai a încercat să îşi explice atacul furibund al celei care este mama fiicei sale. “De ce acest atac? Ca să devieze de la subiectul principal. Sunt într-o relaţie cu viitoarea mea soţie, cu care mă voi căsători şi nu ştiu de ce nu îi convine. Eu am cerut acel divorţ, l-am obţinut amiabil.  Am decis că nu e un mediu plăcut pentru copil şi am divorţat. Eu îmi doresc linişte, aş vrea să nu ne mai terfelim, mi-am jucat doar cartea programului cu fetiţa mea, nu am povestit din relaţie, s-a ajuns la atac la persoane.  Nu mă gândesc să ne purtăm prin tribunale, este mama copilului meu. Vreau doar să respecte hotărârea judecatoareasca şi să îmi văd copilul”, spune designerul.

Rând pe rând, Cristi Brancu l-a întrebat pe invitatul său despre toate acuzele aduse de Iulia Albu în presă, pornind de la banii cheltuiţi de familia ei pentru el, până la brandul Mihai Albu care se pare că nu i-ar mai aparţine. “Legat de situaţia financiară, eu am avut apartamentul meu, am locuit acolo cu Iulia după ce ne-am cunoscut, apoi am reuşi să cumpăr din banii personali un apartament, plus o nuntă făcută exclusiv pe banii mei, nu am primit nimic de la ea sau familia ei. De unde până unde a plătit rochia lui Răzvan? Răzvan nu mi-a luat niciodată bani pe colaborări. Rochia de mireasă a stat 7 ani la mine în dulap, abia când a murit Răzvan Ciobanu mi-a cerut-o.”

La Prima TV Mihai Albu a povestit şi despre durerea pe care a avut-o în suflet mama lui, înainte de moarte. “Mama mea a murit anul trecut şi şi-a dorit mult să o vadă pe Mickaela, 6 luni înainte nu a reuşit să o vadă. Mama înainte de a muri cu o lună de zile mi-a zis să îi transmit Iuliei că o iartă.”

Mai mult, Mihai Albu a făcut lumină şi în privinţa brandului său.  “Brandul Mihai Albu nu îi aparţine. Mika este un brand pe care l-am luat cu licenţă şi am plătit această licenţă. Legat de brandul Mihai Albu, pentru dezvoltarea lui, am adus lângă mine un investitor. Vreau să creştem şi să ducem acest brand mai sus. “

De fapt, ce crede designerul că stă la baza atacurilor recente ale fostei soţii este programul de vizită al fiicei lui, Mikaela.  “Problema clară este nerespectarea programului de vizită. Mika face în curând 15 ani şi poate decide singură. Nu o văd suficient!”

viewscnt

Din aceeași categorie