“Schimb de mame” Londra – Crişan, ediţie antologică la Prima TV

“Schimb de mame” Londra – Crişan, ediţie antologică la Prima TV

În ediţia “Schimb de mame” din 12 mai, faceţi cunoştinţă cu familia Cardoş Gavra, din Londra, şi familia Iacovici, din Crişan, în inima Deltei Dunării!

În Londra, Olimpia şi Ghiţă au doi copii: pe Joe, un băiat în vârstă de 13 ani, şi pe Tanya, o fetiţă de 5 ani. Olimpia este asistent învăţător, îm timp ce Ghiţă munceşte în construcţii. Amândoi sunt oameni cu personalităţi foarte puternice, care au plecat acum mulţi ani din Satu Mare în Londra pentru o viaţă mai bună. Copiii lor sunt minunaţi: Joe învaţă foarte bine şi este pasionat de teatru, iar Tanya combină dezinvolt cuvintele româneşti cu cele englezeşti.

În familia Iacovici sunt mai mulţi membri. Maria şi Pavel au două fetiţe, pe Alina, de 13 ani şi pe Roxana, de 10. Dar ei mai cresc o fetiţă, pe Flory, care are 12 ani. Împreună cu cei cinci, locuieşte şi tatăl lui Pavel, pe nume Vanea. Ucrainian de fel, bunicul fetelor este bun, bland şi mai ales înţelept. Pavel este pescar, întinde plase din zori şi până-n noapte, iar soţia lui, Maria, îi sta mereu alaturi.

Ajunsă în familia Iacovici, Olimpia (sau Pia, cum îi spun prietenii) se îndrăgosteşte instantaneu de ceea ce găseşte aici. Cum nici înainte, când locuia în România, ea nu vizitase Delta, e încântată de oameni şi de obiceiurile locului.

Adevărata aventură a vieţii este însă pentru Maria, care ajunge la Londra. Acasă la Ghiţă, sosirea ei coincide cu ziua de naştere a Tanyei. Acolo trebuie organizare, nu glumă, iar Maria, pricepută la ea acasă, este depăşită de situaţie.

Vizita Mariei în centrul Londrei este şi ea spumoasă. Big Ben-ul, Tamisa sau Palatul Buckingham, parcurile şi muzeele, toate sunt motive de încântare pentru Maria, dar nu şi pentru Ghiţă, exasperat de comentariile mamei ajunse aici de la capătul lumii.

Nu pierdeţi o ediţie excepţională despre stiluri de viaţă opuse, despre tristeţi dar şi împliniri, duminica, 12 mai, de la ora 20.30, la “Schimb de mame” numai la Prima TV!

viewscnt

Din aceeași categorie