VIDEO România - Lituania 3-1. Tricolorii obţin a doua victorie consecutivă în UEFA Nations League

VIDEO România - Lituania 3-1. Tricolorii obţin a doua victorie consecutivă în UEFA Nations League

România a câştigat cu scorul de 3-1 (1-1), meciul disputat pe stadionul Steaua, în grupa C2 a Ligii Naţiunilor.

Partida de pe Stadionul Steaua a început perfect pentru tricolori, care au deschis scorul în minutul 4, după o pasă excelentă a lui Stanciu, finalizată de Valentin Mihăilă.

Lituanienii au replicat printr-o dublă ocazie la poarta lui Târnovanu, în minutul 29, dar Târnovan a fost la post. Drăguş a trimis puţin pe lângă poartă două minute mai târziu, dar oaspeţii au egalat în minutul 34, prin Kucys, la o acţiune de atac care a surprins defensiva tricoloră.

Târnovanu a mai scos odată, în minutul 57, însă lituanienii au reuşit să înscrie în minutul 78. Intrat de doar câteva minute, Antanavicius a înscris cu capul, dar după verificarea VAR golul a fost anulat.

Tricolorii au preluat conducerea în minutul 87. Ianis Hagi a fost faultat în careu de către Lasickas, arbitrul a dictat penalti după ce faza a fost controlată de VAR, iar Răzvan Marin a transformat.

În minutul 90+2 Alexandru Mitriţă a plecat pe contraatac, a trimis la Alibec, acesta i-a pasat tot lui, iar Mitriţă a stabilit scorul final, 3-1 pentru România.

În grupă România are şase puncte şi ocupă primul loc, urmată de Kosovo şi Cipru, ambele cu câte trei puncte. Lituania este pe ultimul loc, fără punct câştigat.

ROMÂNIA: Târnovanu – A. Raţiu, Drăguşin, A. Burcă, Bancu – M. Marin (Olaru 56), Stanciu, R. Marin – Man (I. Hagi 70), Drăguş (Alibec 88), Mihăilă (Al. Mitriţă 70). SELECŢIONER: Mircea Lucescu

LITUANIA: Gertmonas - Sirvys, Girdvainis, Lekiatas, Tutyskinas, Lasickas (Kazukolovas 90) – Matulevicius (Verbickas 65), Slivka, Vorobjovas (Antanavicius 75), Dolznikov (Kalinauskas 75) – Kucys (Paulauskas 65). SELECŢIONER: Edgaras Jankauskas

Cartonaşe galbene: Mihăilă 65; Târnovanu 78, I. Hagi 90+8 / Matulevicius 8, Lekiatas 46, Slivka 53, Edgaras Jankauskas 79

Arbitri: Rade Obrenovic – Jure Praprotnik, Grega Kordez – David Smajc (toţi din Slovenia);

Arbitri VAR: Nejc Kajtazovic - Alen Borosak (ambii din Slovenia).

viewscnt

Din aceeași categorie