La concertul caritabil “Împreună pentru Vlăduţ” s-au adunat peste 65.000 de lei

La concertul caritabil “Împreună pentru Vlăduţ” s-au adunat peste 65.000 de lei

Marţi, 29 ianuarie, a avut loc concertul caritabil “Împreună pentru Vlăduţ” la Face Club Bucharest. Gazdă a fost Cătălin Măruţă iar pe scenă au urcat artişti precum Andra, Monica Anghel, Nico, Aurelian Temişan, What’s UP, Adda, Ilinca, Nicole Cherry, Ligia, Edward Sanda, Nicoleta Nucă şi Mark Stam. În cadrul concertului a avut loc o licitaţie la care au participat toţi cei prezenţi. Obiectul cel mai licitat a fost racheta Simonei Halep care a ajuns la suma de 11.750 de lei, de la un preţ de pornire de 1.500 de lei. Creatorul Alexandru Ciucu, furnizor oficial al Casei Regale a României, pe lângă costumul bărbătesc, licitat cu suma de 3.700 de lei, a pus la bătaie şi două cămăşi (licitate fiecare cu 500 de lei), în timp ce Grig Chiroiu, actor al serialului Trăsniţii, a licitat tricoul Cristinei Neagu pentru suma de 3.000 de lei. Alte obiecte de interes au fost: tabloul pictat de Marian Ionescu (adjudecat cu 1400 de lei), treningul din colecţia `86 Duckadam (adjudecat cu 700 de lei), tricoul semnat de naţionala de rugby a României (adjudecat cu suma de 2.000 de lei) şi ia istorică, licitată de cântăreaţa Andra care şi-a adjudecat-o pentru suma de 4.000 de lei, de la un preţ de pornire de 200 de lei.

Totalul sumei adunate s-a ridicat la peste 65.000 de lei (15.000 euro), bani care vor ajunge la Vlăduţ care are nevoie urgentă de începerea tratamentului. Pentru cei care nu au putut fi prezenţi, pot dona pe pagina GoGetFunding dedicată sau pot trimite SMS la 8828 cu textul VLADUT, pentru o donaţie de 2 Euro.

Cine este Vlăduţ?

Este un mic curajos care la doar 6 ani a fost diagnosticat cu Neuroblastom grad IV cu metastaze osoase.

Vlăduţ are nevoie urgent de operaţii şi tratament în străinătate, costurile estimate în această etapă ridicându-se la cel puţin 500.000 de dolari.

Ce înseamnă asta pentru Vlăduţ?

Un drum lung întins pe mai bine de 1 an de zile cu chimioterapie urmată de operaţie, apoi radiologie, transplant de celule stem şi imunoterapie.

Ce înseamnă pentru noi toţi?

Că vom fi alături de Vlăduţ, lupta abia începe şi are nevoie de noi!!
Tratamentul este foarte costisitor, imposibil de acoperit de familie şi trebuie să fie dus până la capăt pentru ca şansa de reuşită să fie mai mare.

Vlăduţ are nevoie de ajutorul tău în lupta asta!

Fii alături de Vlăduţ în lupta lui!

Conturile sunt deschise pe numele mamei:

Circiu Elisabeta Paula

Codul IBAN pentru contul curent deschis in EUR la UniCredit Bank este RO29BACX0000003158410005

Codul IBAN pentru contul curent deschis in RON la UniCredit Bank este RO56BACX0000003158410004

SWIFT code: BACXROBU

viewscnt

Din aceeași categorie