Mama şi fratele Ramonei Bădescu vin să-şi arate talentele culinare la Mama mea găteşte mai bine

Mama şi fratele Ramonei Bădescu vin să-şi arate talentele culinare la Mama mea găteşte mai bine

Miercuri, 6 decembrie, de la 19.30, bucătăria emisiunii Mama mea găteşte mai bine îi va găzdui pe mama şi pe fratele frumoasei Ramona Bădescu. Liana Bădescu, care are nu mai puţin de 82 de ani, este o pasionată în ceea ce priveşte arta culinară şi, plină de curaj, vine în cadrul emisiunii împreună cu fiul ei, Călin, căruia i-a transmis plăcerea pentru bucătărie.

Mama Ramonei spune că a învăţat de mică să gătească de la mama şi de la bunica ei, unul dintre motive fiind felul în care trăiau oamenii în acea vreme. Aceasta păşeşte de fiecare dată cu plăcere în bucătărie, mâncărurile cel mai des preparate de ea fiind puiul şi porcul, mereu având dorinţa de a găti în ordine. Călin mărturiseşte că a preluat pasiunea pentru bucătărie de la mama lui, aceasta fiind „o pricepută la gătit”, spune el.

Atât doamna Liana, cât şi fiul acesteia, sunt nerăbdători să vină la Mama mea găteşte mai bine pentru a-l impresiona pe maestrul Horia Vîrlan.

Vor reuşi cei doi să câştige simpatia juratului? Puteţi vedea asta miercuri, 6 decembrie, de la 19.30.

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii Mama mea găteşte mai bine, prezentată de îndrăgitul cântăreţ de muzică populară, Valentin Sanfira, şi jurizat de maestrul bucătar Horia Vîrlan, poate fi urmărit în fiecare zi a săptămânii de la ora 19.30, la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie