Marius Saizu, prezentatorul ştirilor Prima TV, pentru prima dată pe schiuri!

Marius Saizu, prezentatorul ştirilor Prima TV, pentru prima dată pe schiuri!

Iarna aceasta, prezentatorul ştirilor Prima TV, Marius Saizu, şi-a pus la încercare curajul şi ambiţia şi a încălţat pentru “aproape” prima oară clăparii, urmaţi, în mod evident, de schiuri. Într-adevăr, prima oară a fost cu doi ani în urmă, însă fără succes… De data aceasta, rolul de instructor pentru Marius Saizu şi l-a însuşit chiar iubita acestuia, Teodora Antonescu. Expertă în “ale pârtiei”, Teodora a reuşit să îl facă pe prezentatorul TV să simtă frumosul sentiment al schiatului, dar şi multe…vânătăi.

Marius Saizu ne-a povestit cum plugul şi virajele i-au fost “predate” pe o pantă mică de lângă Cabana “Trei brazi” din Predeal. Încurajat apoi de succesul pe care l-a avut în învăţarea elementelor de bază, Marius şi-a luat inima în dinţi, iar seara a ajuns pe Pârtia Clăbucet. Fiind o pârtie nocturnă, acesta a preferat să o încerce pe timp de noapte, când nu este chiar atât de aglomerat. După ce Marius a urcat cu teleschiul, entuziasmat de prima coborâre pe care urma să o aibă, toată lumina de pe pârtie s-a întrerupt, Marius şi iubita lui urmând să coboare pârtia într-o beznă deplină. Şi, uite aşa, prezentatorul TV a fost supus unei provocări, căreia i-a făcut faţă cu succes. Pentru un începător, 6-7 căzături, plus vânătăile de rigoare, de-a lungul unei coborâri pe întuneric sunt floare la ureche!

Au mai urmat câteva zile în care Marius Saizu şi-a îmbunătăţit mersul pe schiuri, ajutat fiind, în mod evident, de iubita lui, Teodora, care l-a susţinut în timpul fiecărei coborâri. Marius a recunoscut faptul că aşteaptă cu mare nerăbdare următoarea mini-vacanţă pe care o va avea la munte, pentru că, spune el, ”nimic nu se compară cu senzaţia pe care o ai pe pârtie, când cobori pe schiuri”.

viewscnt

Din aceeași categorie