Mirela Ungureanu a urmărit emisiunea Mama mea găteşte mai bine şi a câştigat o bucătărie la cheie

Mirela Ungureanu a urmărit emisiunea Mama mea găteşte mai bine şi a câştigat o bucătărie la cheie

Mirela Ungureanu, din satul Teişani, Prahova, este fericita câştigătoare a super concursului care s-a desfăşurat în sezonul toamnă – iarnă 2018, în cadrul emisiunii Mama mea găteşte mai bine. Ea a câştigat o bucătărie la cheie oferită de Prima TV şi Casa 2002. Mirela a trimis indiciile zilei difuzate în emisiunea cooking show Mama mea găteşte mai bine şi şi-a înlocuit vechea bucătărie cu una nouă. Câştigătoarea ne-a spus: “Nu obişnuiesc să particip la concursuri sau jocuri de noroc dar de acum pot să spun că sunt norocoasă. Urmăresc emisiunea Mama mea găteşte mai bine şi când am văzut indiciile pe ecran am zis să-mi încerc norocul.” Bucătăria nouă a fost mai mult decât binevenită mai ales că a fost realizată pe comandă în funcţie de spaţiul oferit de bucătăria familiei Ungureanu.

Cât despre emisiunea de la Prima TV ea a spus: “ Îmi place emisiunea pentru că totul se întâmplă în contratimp, aşa cum sunt şi eu mai mereu, şi pentru că este despre mâncare, ceea ce ne place şi de care nu ne putem lipsi. Nu în ultimul rand, prezentatorul Valentin Sanfira şi maestrul bucătar, Horia Vîrlan, sunt printre motivele pentru care urmăresc emisiunea. Sunt simpatici, fac treabă bună şi se potrivesc perfect.”

Al optulea sezon al emisiunii Mama mea găteşte mai bine, prezentată de îndrăgitul cântăreţ de muzică populară, Valentin Sanfira şi jurizat de maestrul în artă culinară, Horia Vîrlan se va vedea în curând la Prima TV. Reîntorşi cu forţe proaspete din vacanţă, ambii sunt gata să înceapă un nou sezon plin de surprize pentru telespectatorii Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie