FoodPro Preloader

Nou tur la Vatican! Turistii vor putea vedea Capela Sixtina inainte de rasarit

Turistii care vor vizita anul acesta Vaticanul vor putea admira maiestria arhitectilor Capelei Sixtine, inca de la primele ore ale diminetii. Potrivit Daily Mail, cei care au lansat acest traseu turistic matinal sunt TripAdvisor, marele motor American de cautare turistica. Acestia pun la dispozitia calatorilor o excursie unica in incintele Vaticanului.

Vaticanul atrage anual peste 5 milioane de vizitatori, dar un nou tur exclusiv le permite turistilor să invinga cozile, pentru a rataci pe coridoarele bazilicii Sf. Petru in singuratate.

Cei de la TripAdvisor imbie un numar mic de pasionati de calatorii si istorie pentru a se alatura ,,Clavigero’’-,,Titularului de chei al Vaticanului’’intr-o interesanta calatorie in muzeele Vaticanului.

Waking Up the Vatican deschide portile Capelei Sixtine astfel incat, vizitatorii vor avea la dispozitie 2 ore si jumatate sa ajunga in camerele lui Raphael, la Galeria Hartilor, asta inainte ca acestea sa fie deschise publicului larg. O alta caracteristica deosebita fata de alte tururi la Vatican: ghidul va va oferi exlicatii pe tot parcursul traseului, lucru de altfel interzis. Vizita ia sfarsit in Pinecone Courtyard cu un mic dejun delicios.

Turista Serena V din Marea Britanie spune, intr-unul dintre comentariile de pe site, ca turul a fost de neuitat: ,,Aceasta este o experienta de neuitat pe care as vrea sa o incerce toată lumea. Fiind in Muzeele Vaticanului cu doar cativa oameni, plecand din camera in timp ce muzeele se trezesc, in momentul in care Clavigero deschide Capela Sixtina ... totul este atst de magic! Ghidul nostru Francesca a fost perfect si a făcut vizita memorabila. Este de necrezut cati oameni au asteptat deja sa intre la muzee cand noi deja terminasem vizita! Mi-am dat seama ca acest tur a meritat fiecare banut.’’

Excursia unica se poate face de luni pana sambata, incepand cu ora 6 dimineata, iar costul pentru un astfel de privilegiu ajunge la 400 de lire sterline de persoana. Costul este ridicat, dar experienta unica (nu a fost oferita niciodata publicului) o puteti gasi doar prin prin intermediul TripAdvisor.

In momentul de fata oferta de pe site-ul TripAdvisor, are un cost redus, 1.468,70 de lei.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU