FoodPro Preloader

Pasiune Toscana, din 18 septembrie, la Prima TV

“Pasiune Toscană” este o poveste extrem de captivantă despre șantaj, crimă, conspirație și secrete, dar mai presus de orice este o poveste impresionantă de iubire, plină de pasiune și sentiment, o iubire imposibilă între doi tineri, Aurora Taviani (Anna Safroncik) și Alessandro (Roberto Farnesi), ce fac parte din familii rivale.Totul se desfășoară în decorul unei provincii înstărite din Toscana, dar care pare perfectă doar la suprafață... 

Aurora a fost acuzată pe nedrept cu ani în urmă că l-ar fi ucis pe tatăl iubitului ei, Alessandro. Moartea tatălui său  este moment definitoriu pentru povestea lor de dragoste, forțându-l pe Alessandro să rupă orice legatură cu iubirea vieții lui. Cele două familii, Monforte și Taviani, ambele cu afaceri de familie în industria vinurilor, au fost dintotdeauna rivale înverșunate, dar moartea capului familiei Monforte a reaprins venin și ură reciprocă. 

La opt ani de la tragicul eveniment, Aurora este eliberată din închisoare și se întoarce în casa bunicii sale, în Villalba, un sat toscan traversat de podgorii întinse, convinsă fiind că doar dovedindu-și nevinovăția își poate recupera viața. Alessandro, care a preluat afacerea familiei după moartea tatălui său și a ținut compania în picioare, intenționează să o alunge pe Aurora din Villalba, nedorind să recunoască că este încă îndrăgostit de aceasta. 

Dragostea dintre Aurora și Alessandro este de nestăpânit, însă soarta continuă să îi țină pe cei doi departe unul de celălalt.


Prima TV vă prezintă un serial de succes produs în Italia și difuzat în peste 30 de țări din întreaga lume printre care Italia, Ungaria, Grecia, Polonia, Turcia, Bulgaria, Serbia, Slovenia, Croația, Cipru, Rusia, Mexic, Statele Unite ale Americii, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Israel, Singapore, Egipt și altele. 

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU