FoodPro Preloader

Pe 22 aprilie, de la ora 20.30, Un Schimb de mame spectaculos la Prima TV

Duminică, 22 aprilie, de la ora 20.30, la Prima TV, în cel de-al 26-lea sezon al reality-show-ului Schimb de mame, telespectatorii pot urmări un schimb de mame spectaculos. Telespectatorii vor face cunoștință cu familia Drăghici din Snagov, județul Ilfov și cu familia Andronache din Lunca Banului, județul Vaslui.

 

La Snagov, Andreea și Dragoș își trăiesc viața în tihnă, sunt tineri căsătoriți, au doi copilași și o afacere de familie. Cei doi copii, Alessia și Andrei sunt bine îngrjiți și beneficiază de ambii părinți acasă mai mereu. La Lunca Banului, Ștefania și Sebi trăiesc o viață un pic mai grea, fiind la țară, muncind doar el și având, pe lângă trei copilași, o gospodărie mare de întreținut. Dar căldura acestei familii impresionează prin hărnicie și simplitate.

 

Ajunsă la Lunca Banului, Andreea își dă seama că are baia în fundul curții și că aici a ajuns într-adevăr la țară. S-a zis cu oalele sub presiune, apa curentă și toate la dispoziție. Aici trebuie să muncești în fiecare clipă și să vezi și de familie iar tatăl se dovedește a fi înțelegător și chiar răbdător pe alocuri.

 

La Snagov, Ștefania trăiește luxul de avea tot la îndemână și a se axa pe activități recreaționale, într-un spațiu cu care nu este deloc obișnuită. Mama de schimb trece printr-un proces de regăsire a sinelui, ascuns undeva departe, într-un sat, din județul Vaslui. (vezi video aici)

 

Urmăriți cel de-al 26-lea sezon al reality-show-ului Schimb de mame duminică, 22 aprilie, de la ora 20.30. Noul sezon al emisiunii vă pregătește încercări ale mamelor de schimb de a face pe plac noii familii – dacă reușesc sau nu, puteți afla în fiecare duminică, de la ora 20.30, la Prima TV.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU