FoodPro Preloader

Pe 22 iunie, Arenele Romane se transformă în cel mai mare club din BucureștiPe 22 iunie, Arenele Romane se vor transforma în cel mai mare club din București, cu mai bine de 10 ore de muzică și dans, până în zorii zilei de 23 iunie 2018. Nelipsitele melodii din cluburile si radiourile României, ”Mi Gna” și ”Bella”, vor anima mulțimile in cadrul unui concert de neuitat. Biletele se găsesc în retelele Eventim.

Artistul care a dat peste cap topurile muzicale din întreaga lume, Maître Gims, muzicianul congolez care a cucerit întreaga Europă, vine pentru prima dată în România! În deschidere ne vom bucura de un playlist live cu Vescan și invitații lui, Faydee, Young Zerka, Moh Green (Franța) și Maria Andria (Cipru), dar și de streetdance cu Trouble Crew.

Julie Mayaya, caștigătoarea trofeului ”Vocea României” în 2012, va cânta și ea doua piese în deschidere, suntem curioși dacă vor conține ceva influențe din ritmurile congoleze, având în vedere originea atât a lui Maître Gims cât și a lui Julie Mayaya.

După concertul lui Maître Gims, distracția continuă cu seturi de club puse de cei mai iubiți dj din România, amfitrionii party-urilor fara de sfârșit de la Kudos Beach și after-party-urilor din București: Adrian Eftimie, Optick și Rosario Internullo, italianul cu ”sentimente colorate”.
Intrarea este liberă la after party, adică începând cu miezul nopții.

Pe 22 iunie Arenele Romane devin punctul de atracție al tuturor celor care merg de obicei în discoteci și cluburi, dar și al celor care vor să experimenteze în premieră combinații unice de rap franțuzesc cu rumba congoleză, urmate de seturi de clubbing care te trimit direct la Ibiza și la cele mai tari festivaluri ale lumii.

Evenimentul este organizat de MGM Booking și Carpathia International Events și este comunicat de HTag PR.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU