Pe 27 mai, de la ora 20.20, un Schimb de mame internaţional la Prima TV

Pe 27 mai, de la ora 20.20,  un Schimb de mame internaţional la Prima TV

Duminică, 27 mai, de la ora 20.20, la Prima TV, la Schimb de mame seria suprizelor continuă, fiindcă veţi avea parte de o ediţie specială, de data aceasta, un schimb de mame internaţional.

Familia Zedda este o familie româno-italiană, care locuieşte în comuna Arrone, Provincia Terni, Italia şi e compusă din cinci membri: mama, Veronica, româncă de prin părţile Moldovei, Roberto, un italian neaoş şi simpatic şi cei trei copiii ai lor, Alexandru, Francesco şi Emma. De cealaltă parte, familia Gavril locuieşte în Botoşani. Alina şi Daniel au trei copii, pe Antonio şi gemenele Andreea şi Daniela. La Arrone, Roberto e mai în vârstă cu douăzeci şi doi de ani decât soţia sa, Veronica. S-au cunoscut în Italia, au grijă de cei trei copiii ai lor şi duc o viaţă liniştită, înconjuraţi de rude şi prieteni. El a fost agent de poliţie, dar acum e pensionat pe caz de boală, iar Veronica e casnică, având grijă de tot ce înseamnă gospodărie şi copii.

La Botoşani, Alina şi Daniel duc un trai mai simplu şi mai greu. S-au mutat de curând în Botoşani pentru a avea copiii o şcoală mai bună şi pentru a le fi mai uşor lor, ca părinţi, să-i întreţină. Amândoi muncesc în ture, iar copiii sunt obişnuiţi de mici cu greutăţile. Locuiesc cu chirie într-un apartament destul de spaţios, însă renovările nu sunt prioritatea lor de acum. La Arrone, Veronica şi Roberto sunt mai liniştiţi din punct de vedere financiar, ceea ce le oferă şi posibilitatea de a se relaxa mai mult. Tatăl creşte păsări, îngrijeşte o grădină cu de toate, iar mama asigură curăţenia şi armonia din casă. A nu se înţelege totuşi că originile ei moldoveneşti au fost date uitării, fiindcă mama are o personalitate puternică şi nu e dispusă la prea multe compromisuri.

Ajunsă la Arrone, Alina trăieşte o experienţă de viaţă inedită, încercând să se adapteze cât mai rapid cerinţelor şi obiceiurilor de aici. Mama se descurcă binişor, însă mai apar mici probleme .. Stilul de viaţă al familiei Zedda e foarte diferit de al ei, aşa că Alina se obişnuieşte mai greu cu gălăgia, mesele pline, vizitele prietenilor, mâncarea de aici şi chiar şi gusturile muzicale ale copiilor. Cu toate acestea, zona în care a ajuns este minunată, iar cascadele şi munţii, o fac să mai uite de probleme. La Botoşani, de cum intră în casa familiei Gavril, Veronica îşi pune mâinile în cap.. Mama consideră că traiul acestei familii ar putea fi considerabil îmbunătăţit dacă ar fi curăţenie. Tatăl însă îi explică situaţia lor, sperând că ordinea şi curăţenia nu vor deveni activitatea principală. Pentru Veronica priorităţile sunt altele, aşa că apar conflicte. Tatăl se vede nevoit să explice, să aducă argumente, încercând să evite orice conflict. Însă cu Veronica nu e uşor, iar orgoliile şi ambiţiile fac din şederea ei aici un coşmar. Situaţia escaladează într-atât, încât mama ia o hotărâre ce va schimba cursul emisiunii. Mai multe, duminică, de la 20:20, la Prima TV.

Urmăriţi evoluţia celor două familii duminică 27 mai, de la ora 20.20, la Prima TV. Noul sezon al emisiunii vă pregăteşte încercări ale mamelor de schimb de a face pe plac noii familii – dacă reuşesc sau nu, puteţi afla în fiecare duminică, de la ora 20.20, la Prima TV.

Doamnele care îşi doresc să trăiască experienţa Schimbului de mame se pot înscrie la numerele de telefon 0727 224 974 şi 021 311 70 94, la adresa de e-mailschimbdemame@paprika-latino.com sau pe pagina oficială de facebook a reality-show-ului facebook.com/schimbdemameoficial.

viewscnt

Din aceeași categorie