FoodPro Preloader

Povestiri din lumea de dincolo

Există Rai și Iad? Este adevărat că după moarte sufletul părăsește această lume, pentru a ajunge într-un loc mai bun, unde nu va cunoaște suferința și boala, ci doar fericirea și odihna veșnică? Descoperă poveștile cutremurătoare a trei oameni care au pășit în Dincolo mai repede decât și-au imaginat!

Întâlnire neașteptată cu bunicii

Într-o însorită zi de primăvară din anul 2006, Hillary și sora sa Holly, din statul american Mississippi, se îndreptau spre înmormântarea bunicului matern. Deodată, roata mașinii întră într-o groapă de pe drum iar Hillary pierde controlul autovehiculului, care se dă peste cap de mai multe ori, înainte să se oprească în câmpul de pe marginea drumului. Holly a fost cea norocoasă, rănile ei fiind minore, însă pentru Hillary situația este mult mai dramatică. Ea este prinsă între fiarele contorsionate ale mașinii, iar viața ei atârnă de un fir de ață. „Am văzut cum mi-a trecut întreaga viață prin fața ochilor și tot ce știam e că nu voiam să mor. Îmi aduc aminte că un domn încerca să vorbească cu mine, dar negura m-a cuprins și nu am mai știut nimic.” Rănile erau atât de grave, încât tânăra a încetat să mai respire. Pe când paramedicii încercau să o readucă la viață, Hillary a simțit cu spiritul îi părăsește trupul și plutește peste scena accidentului. „Toată durerea și teama au dispărut. Eram chiar veselă și împăcată cu ceea ce mi s-a întâmplat. Am simțit pe cineva luându-mă de mână și când m-am uitat am văzut un înger. Strălucea, iar culorile erau atât de vii încât păreau că vibrează.”Atunci i-a văzut pe bunicii ei paterni, pe care nu-i cunoscuse niciodată, deoarece muriseră cu mult timp înainte de nașterea ei. „Bunicul zâmbea, însă, deși vorbeam cu ei, nu păreau să mă audă. S-au întors și în timp ce-i priveam îndepărtându-se știam că nu aveam voie să merg cu ei.Pe cât de repede s-a ridicat, pe atât de repede spiritul meu s-a întors în trup. De îndată ce am început să respir din nou, am fost conștientă de tot ce s-a întâmplat. Mai târziu am aflat că mama s-a rugat neîncetat pentru sănătatea mea.”

 Mesaje din altă lume

O experiență asemănătoare, dar cu o încărcătură sentimentală mult mai profundă, a trăit și doctorița Mary Neal, din Statele Unite ale Americii. Aflată într-o vacanță în Chile ea a fost prinsă sub caiac pentru aproape 30 de minute, o perioadă de timp mult prea lungă pentru o persoană ca să supraviețuiască. Și totuși, miracolul s-a întâmplat! Ceea ce a trăit Mary în minutele în care nu a fost conștientă poate să tulbure chiar și pe cea mai rece persoană. „Știam că voi muri, așa că m-am rugat Domnului să se facă voia Lui. Sufletul mi s-a desprins de trup și am fost întâmpinată de mai mulți îngeri. Deși nu-i mai văzusem niciodată, era ca și cum îi cunoșteam de o viață și puteam simți iubirea lor. Împreună am mers până la o clădire extraordinar de frumoasă și am știut imediat că aceea era intrarea în Împărăția Domnului. De-abia așteptam să pășesc în ea și chiar dacă era o cale fără întoarcere, iar pe pământ mă așteptau soțul și copii, nu-mi doream să părăsesc acel loc. Însă, unul dintre îngeri s-a apropiat de mine și mi-a spus că vremea mea încă nu a sosit și că familia mea are nevoie de mine, deoarece fiului meu cel mare îi este sortit să moară tânăr. Deși la început am refuzat, spiritul meu s-a întors pe pământ.“ Vorbele îngerului s-au adeverit, fiul lui Mary decedând câțiva ani mai târziu într-un accident de mașină, când încă era un adolescent. Citeste mai multe povesti pe clickpentrufemei.ro.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU