Povestiri din lumea de dincolo

Povestiri din lumea de dincolo
Există Rai şi Iad? Este adevărat că după moarte sufletul părăseşte această lume, pentru a ajunge într-un loc mai bun, unde nu va cunoaşte suferinţa şi boala, ci doar fericirea şi odihna veşnică? Descoperă poveştile cutremurătoare a trei oameni care au păşit în Dincolo mai repede decât şi-au imaginat!

Întâlnire neaşteptată cu bunicii

Într-o însorită zi de primăvară din anul 2006, Hillary şi sora sa Holly, din statul american Mississippi, se îndreptau spre înmormântarea bunicului matern. Deodată, roata maşinii întră într-o groapă de pe drum iar Hillary pierde controlul autovehiculului, care se dă peste cap de mai multe ori, înainte să se oprească în câmpul de pe marginea drumului. Holly a fost cea norocoasă, rănile ei fiind minore, însă pentru Hillary situaţia este mult mai dramatică. Ea este prinsă între fiarele contorsionate ale maşinii, iar viaţa ei atârnă de un fir de aţă. „Am văzut cum mi-a trecut întreaga viaţă prin faţa ochilor şi tot ce ştiam e că nu voiam să mor. Îmi aduc aminte că un domn încerca să vorbească cu mine, dar negura m-a cuprins şi nu am mai ştiut nimic.” Rănile erau atât de grave, încât tânăra a încetat să mai respire. Pe când paramedicii încercau să o readucă la viaţă, Hillary a simţit cu spiritul îi părăseşte trupul şi pluteşte peste scena accidentului. „Toată durerea şi teama au dispărut. Eram chiar veselă şi împăcată cu ceea ce mi s-a întâmplat. Am simţit pe cineva luându-mă de mână şi când m-am uitat am văzut un înger. Strălucea, iar culorile erau atât de vii încât păreau că vibrează.”Atunci i-a văzut pe bunicii ei paterni, pe care nu-i cunoscuse niciodată, deoarece muriseră cu mult timp înainte de naşterea ei. „Bunicul zâmbea, însă, deşi vorbeam cu ei, nu păreau să mă audă. S-au întors şi în timp ce-i priveam îndepărtându-se ştiam că nu aveam voie să merg cu ei.Pe cât de repede s-a ridicat, pe atât de repede spiritul meu s-a întors în trup. De îndată ce am început să respir din nou, am fost conştientă de tot ce s-a întâmplat. Mai târziu am aflat că mama s-a rugat neîncetat pentru sănătatea mea.”

 Mesaje din altă lume

O experienţă asemănătoare, dar cu o încărcătură sentimentală mult mai profundă, a trăit şi doctoriţa Mary Neal, din Statele Unite ale Americii. Aflată într-o vacanţă în Chile ea a fost prinsă sub caiac pentru aproape 30 de minute, o perioadă de timp mult prea lungă pentru o persoană ca să supravieţuiască. Şi totuşi, miracolul s-a întâmplat! Ceea ce a trăit Mary în minutele în care nu a fost conştientă poate să tulbure chiar şi pe cea mai rece persoană. „Ştiam că voi muri, aşa că m-am rugat Domnului să se facă voia Lui. Sufletul mi s-a desprins de trup şi am fost întâmpinată de mai mulţi îngeri. Deşi nu-i mai văzusem niciodată, era ca şi cum îi cunoşteam de o viaţă şi puteam simţi iubirea lor. Împreună am mers până la o clădire extraordinar de frumoasă şi am ştiut imediat că aceea era intrarea în Împărăţia Domnului. De-abia aşteptam să păşesc în ea şi chiar dacă era o cale fără întoarcere, iar pe pământ mă aşteptau soţul şi copii, nu-mi doream să părăsesc acel loc. Însă, unul dintre îngeri s-a apropiat de mine şi mi-a spus că vremea mea încă nu a sosit şi că familia mea are nevoie de mine, deoarece fiului meu cel mare îi este sortit să moară tânăr. Deşi la început am refuzat, spiritul meu s-a întors pe pământ.“ Vorbele îngerului s-au adeverit, fiul lui Mary decedând câţiva ani mai târziu într-un accident de maşină, când încă era un adolescent. Citeste mai multe povesti pe clickpentrufemei.ro.
viewscnt

Din aceeași categorie