FoodPro Preloader

Roberto Farnesi din Pasiune toscană a declarat că este împotriva căsătoriei

Roberto Farnesi este actorul care interpretează rolul principal din noul serial al toamnei Pasiune toscană, din 18 septembrie, de luni până vineri, de la ora 17.00, la Prima TV. Dragostea este un capitol la care actorul italian sta foarte bine, dar acest lucru nu este suficient pentru a-l schimba.

Cel care joacă rolul lui Alessandro Monforte a dezvaluit că trăiește o poveste de dragoste de trei ani de zile cu Lucia Belcastro, care până în prezent este cea mai lungă relație a actorului.  

"Nu  sunt alergic la  căsătorie, dar nu consider că este un pas necesar", spune Roberto Farnesi în ediția italiană a Vanity Fair. "Nunta cu Lucia nu se numără printre priorități. Cu alte cuvinte, ne iubim si ne sfătuim în privința tuturor deciziilor iar contractul de căsătorie este depășit ca si concept. Eu spun că, dacă crezi în taina sfântă a căsătoriei este normal să te cununi în biserică. În cazul meu, deși sunt catolic, nu sunt practicant, mă duc la biserică doar pentru sărbătorile religioase, de Crăciun și de Paște, așa că nu simt chemarea unei căsătorii religioase " a adăugat el.

În această toamnă, Prima TV spune povestea impresionantă a unei iubiri imposibile în serialul italian Pasiune Toscană. Din 18 septembrie, de luni până vineri, de la ora 17.00, telespectatorii îl pot vedea pe Roberto Farnesi interpretându-l pe Alessandro Monforte, un tânăr a cărei viață este dată peste cap de moartea tatălui său și de faptul că vinovată este chiar iubirea vieții lui, Aurora Taviani (Anna Safroncik).  

 

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU