Sambata, 22 decembrie, de la ora 19.30, Mama mea gateste mai bine editie speciala de Craciun

Sambata, 22 decembrie, de la ora 19.30,  Mama mea gateste mai bine editie speciala de Craciun

Sambata, 22 decembrie, de la ora 19.30, trelespectatorii Prima TV pot urmari o editie speciala de Craciun a show-ului culinar Mama mea gateste mai bine. Regulile “jocului” sunt aceleasi, familiile urmand sa se confrunte pentru premiul in bani oferit de emisiune si, nu in ultimul rand, de laudele maestrului Horia Virlan.

Dar, de aceasta data, in editia de sambata, 22 decembrie, Mama mea gateste mai bine prinde aroma de sarbatoare pentru ca se va gati pomana porcului si cotlet de porc. Maestrul Horia Virlan, care va juca rolul simpaticului batran darnic, si Valentin Sanfira, care va fi, bineinteles, ajutorul de nadejde al Mosului, spiridusul, vor aduce in casele dumneavoastra spiritul minunatelor sarbatori de iarna. Vor fi si niste invitati speciali in ultima emisiune a acestui sezon. Alina Sorescu impreuna cu un cor de copii vor canta si ne vor incanta, facandu-ne sa simtim, intru totul, magia Craciunului.

Asadar, fiti alaturi de Prima TV sambata, 22 decembrie, incepand cu ora 19:30, pentru a incheia acest sezon al show-ului culinar Mama mea gateste mai bine in spirit de sarbatoare.

viewscnt

Din aceeași categorie