Theo Rose vine la Mama mea găteşte mai bine

Theo Rose vine la Mama mea găteşte mai bine

Sâmbătă, 18 noiembrie, de la 19.30, show-ul culinar Mama mea găteşte mai bine le va găzdui pe tânăra cântăreaţă Theo Rose şi pe mama ei. Theodora Maria Diaconu, cunoscută în lumea muzicală ca Theo Rose, acceptă provocarea maestrului Horia Vîrlan şi va veni să gătească în cadrul emisiunii sub îndrumarea mamei sale, Nina Diaconu.

Tânăra cântăreaţă de muzică pop, Theo Rose, în vârstă de 20 de ani, mărturiseşte că bucătăria nu este tocmai locul în care şi-ar petrece cea mai mare parte din timp. Aceasta recunoaşte, însă, talentul mamei sale în arta culinară. Singura reţetă învăţată de Theo Rose de la mama ei este o mâncare de cartofi dictată prin telefon, spune tânăra. Cele două au o relaţie frumoasă, se înţeleg foarte bine şi, de aceea, sunt nerăbdătoare să vină la Mama mea găteşte mai bine pentru a-i întrece aşteptările maestrului Horia Vîrlan.

Vor reuşi Theo Rose şi mama ei să câştige simpatia juratului Horia Vîrlan? Puteţi vedea asta sâmbătă, 18 noiembrie, de la 19.30.

Emisiunea Mama mea găteşte mai bine este prezentată de îndrăgitul cântăreţ de muzică populară, Valentin Sanfira, jurizată de maestrul în artă culinară Horia Vîrlan şi poate fi urmărită în fiecare zi a săptămânii de la ora 19.30, la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie