Brigada Diverse intra in alerta, saptamana aceasta, la Prima TV

Brigada Diverse intra in alerta, saptamana aceasta, la Prima TV

„Imperiul”, “Jocul intalnirilor”, “B.D. in alerta”, “Sapte sabii”, „Trecutul se razbuna” si  “Burebista” sunt filmele saptamanii 28 septembrie – 4 octombrie, la Prima TV.

 

Incepand de luni, 28 septembrie, si pana miercuri, 30 septembrie, Prima TV va difuza mini-seria „Imperiul”, de la ora 23:45. In Roma anului 44 inainte de Hristos, Iulius Cezar se intoarce victorios din Peninsula Iberica, intr-o Republica in care domnesc neglijenta si coruptia. In preajma Idelor lui Marte, el va fi asasinat, iar viitorul Romei va depinde de tanarul Octavian, care il va invinge pe Marc Antoniu si va deveni primul imparat roman.

 

Joi, 1 octombrie, la Prima TV incepe “Jocul intalnirilor” cu Charisma Carpenter, Holly Marie Combs si Antonio Sabato Jr. Jane Grant, o tanara atragatoare si inteligenta in varsta de 28 de ani, este redactor adjunct la o editura, unde are de realizat un proiect in urma caruia spera sa obtina o binemeritata promovare, pe care o asteapta de 6 ani. In cadrul acestui proiect ea trebuie sa redacteze memoriile Natashei Nutley, vedeta a unui serial TV si totodata fosta sa rivala din liceu. In incercarea de a o impresiona pe Natasha, Jane ii spune ca locuieste in partea selecta a Manhattan-ului, impreuna cu prietenul ei doctor, cand de fapt locuieste in partea mai saraca a Manhattan-ului si nu a mai avut o intalnire de peste un an. Cum vor evolua lucrurile intre cele doua rivale, aflati urmarind filmul “Jocul intalnirilor”, de la ora 23:45, la Prima TV. 

 

Vineri, 2 octombrie, de la ora 20:15, Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Puiu Calinescu, Dem Radulescu, Jean Constantin si Iurie Darie joaca in comedia “B.D. in alerta”, in regia lui Mircea Dragan, la Prima TV. De data aceasta Brigada Diverse va urmari hoti de tablouri, falsificatori de bani si false vaduve. B.D. intinde o cursa unor falsificatori de bani, dar fara succes. Urmarind niste "clienti" mai vechi, echipa ajunge la locul unde se falsificau banii, dar prea tarziu, infractorii fusesera deja arestati, dar de altcineva. Spre norocul eroilor nostri, lumea e plina de uscaturi, asa ca au ocazia sa puna mana pe niste hoti care lucrau mana-n mana cu niste "vaduve".

 

Sambata, 3 octombrie, de la ora 20:15, la Prima TV aflati povestea celor “Sapte sabii”. In China anilor 1600, odata cu instaurarea Dinastiei Qing, artele martiale sunt interzise din cauza revoltelor nationalistilor. Un militar in retragere, de pe vremea fostei dinastii, Wind Fire, vrea sa faca avere punandu-se in slujba noilor suverani. Crud si lipsit de scrupule, Wind Fire este hotarat sa distruga si ultimul bastion, Martial Village, dar se loveste de Fu Qingzhu, care doreste sa puna capat violentelor. Impreuna cu alti luptatori, acesta formeaza Alianţa celor 7 Sabii, in incercarea de a gasi un loc unde sa continue vechile traditii. Indeplinirea obiectivului nu e deloc usoara pentru ca dusmanii au pregatit numeroase piedici, la care se adauga si complicatiile unei povesti de dragoste.

 

Si tot sambata, de la ora 23:00, „Trecutul se razbuna”, la Prima TV. Jenny, o tanara decisa sa parvină cu orice pret, reuseste sa patrunda in cercul apropiatilor vedetei rock Sloan McBride, dovedindu-se indispensabila. Insa dupa ce au loc mai multe accidente ciudate si chiar o crima, Sloan incepe sa inteleaga ca Jenny nu e nici pe departe fanul sau nr. 1.

Saptamana se incheie la Prima TV cu filmul romanesc “Burebista”. Sprijinit de marele preot Deceneu si de comandantii militari geto-daci, duminica, 4 octombrie, de la ora 12:00,

Burebista duce o politica de aliante abila pentru a se apara atat de expansiunea romana, cat si de celti.
viewscnt

Din aceeași categorie