FoodPro Preloader

Află ce simbol ești în zodiacul grecesc

Potrivit grecilor antici, există un semn atrologic care prezice latura ta întunecată. Grecii antici credeau că horoscopul forțelor întunericului nu este mai puțin important decât cel tradițional cu semne zodiacale. Horoscopul antic este împărțit în 10 semne vechi, și în funcție de perioada nașterii, îți prezice soarta în funcție de latura ta negativă.

Sfinx: 23 octombrie - 30 noiembrie

Potrivit horoscopului antic, dacă ești născută în această perioadă ești rece, egoistă, vicleană, încerci întotdeauna să-i păcălești cu umilință pe ceilați și să profiți de ei în orice situație. În plus,  ai tendința de a economisi bani, dar numai pentru tine, de aceea îi ascunzi în multe locuri, știute doar de tine. Totodată, tinzi să crezi că lumea se învârte în jurul tău, de aceea nu ai prieteni adevărați.

Minotaur: 1 decembrie – 7 ianuarie

Potrivit horoscopului antic, dacă te-ai născut în această perioadă, deși îți dorești foarte mult, nu te afli niciodată la conducere. Din acest motiv, ai tendința de a lua ideile altor persoane și de a le prezenta ca fiind ale tale. Ai foarte mare grijă! Acest obicei îi poate deranja pe unii dintre colegii de serviciu.

 

VEZI AICI SI RESTUL ZODIILOR

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU