FoodPro Preloader

Ediții speciale Focus pe 1 decembrie la PrimaTV!

 

 

 

Prima TV sărbătorește Ziua Națională a României printr-o serie de filme românești care au făcut istorie în cinematografia românească. Astfel, PrimaTV difuzează, de-a lungul întregii săptămâni, comediile Grăbeşte-te încet, Iarna bobocilor, Crucea de piatră, Ticăloșii, Premiera, Asfalt tango, Nu filmăm să ne amuzăm. Cei mai mari actori români ai tuturor timpurilor se reunesc, odată cu sărbătorile Zilei Naționale, la Prima TV care ți-a pregătit un adevărat regal de filme românești.

 

Echipa știrilor PrimaTV a pregătit programe speciale pentru ziua de 1 decembrie, zi în care se împlinesc 98 de ani de la Marea Unire. Telespectatorii pot urmări Focus Special la orele 12.30 și 14.00.

De-a lungul tuturor edițiilor de Focus din 1 decembrie, telespectatorii pot vedea povești cum ar fi preotul din Urlați care are grijă de 30 de copii săraci din localitate și cărora le oferă o masă calda și îi ajută la teme, la povestea primarului care a adus cei mai mulți bani europeni în comuna lui sau doctorița din Timișoara care de 8 ani nu și-a mai luat vreun concediu pentru a putea atrage cât mai mulți bani europeni - cu care de altfel a și înființat un centru de investigații ultramodern prin care bebelușii sunt diagnosticați înainte de a se fi născut. Toate acestea și multe altele sunt povești de viață ale unor oameni obișnuiți, români care au depășit toate obstacolele din calea lor și vin să ne arate că se poate.

 

Tot de 1 decembrie, la PrimaTV va fi o ediție de sărbătoare a emisiunii Mama mea gătește mai bine în care două echipe se vor bate în două rețete tradiționale: fasole cu ciolan și iahnie de fasole cu cârnați. Cine va găti cel mai bine, va stabili doar Horia Virlan, juratul emisiunii. El va gusta din cele două preparate făcute cu drag de ziua României de către cele mai bune echipe din sezonul doi al emisiunii Mama mea gătește mai bine.

 

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU