Radu Pietreanu, invitatul lui Mircea Dinescu la Poezie şi delicateţuri

Radu Pietreanu, invitatul lui Mircea Dinescu la Poezie şi delicateţuri

O ediţie plină de umor, cu un invitat care a făcut ani la rând România să râdă: Radu Pietreanu, ex Vacanţa mare.  Duminică, 20 octombrie, de la 14.00, Mircea Dinescu şi invitatul său sunt puşi pe dezvăluiri emoţionante, “ Într-un an i-am gătit nevestei în fiecare zi altceva. 365 de feluri de mâncare, în fiecare zi altceva. Am făcut asta pentru ultima nevastă. Primelor două nu le-am gătit. Eu am un criteriu după care aleg: “Vreau să scap de ea şi nu găsesc niciun motiv”,” a povestit Radu Pietreanu.

Telespectatorii Prima TV vor afla, în premieră, şi despre poetul Radu Pietreanu. “Cartea mea e unicat. Am făcut-o nu ca să o vând, doar ca să o dau personal prietenilor, În 2010, aveam trupa Vacanţa muzicală şi cântam în fiecare seară aceleaşi 12 cântece. Şi m-am plictisit, aşa că am scris 120 de cântece în 6 luni.“

Unul dintre cei mai cunoscuţi umorişti ai României post-decembriste, Radu Pietreanu a vorbi deschis şi despre câştigurile financiare. “Nu am făcut afaceri, nu am făcut averi, eu sunt mulţumit cu ce am în speranţa că Dumnezeu îmi dă şi ce îmi trebuie”, i-a mărturisit  el lui Mircea Dinescu.

Duminică, 20 octombrie, de la 14.00, telespectatorii vor urmări o ediţie unică a emisiunii Poezie şi delicateţuri, la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie