Sandra Bullock este „Miss Agent Secret 2”, în această seară, la Prima TV

Înarmată şi seducătoare, în această seară (vineri, 19 sptembrie) Sandra Bullock îşi reia rolul de Miss Agent Secret, într-o comedie de acţiune, cu mult umor şi scene palpitante, la Prima TV.

Agentul FBI Gracie Hart se transformă din nou din răţuşca cea urâtă a
FBI-ului într-o lebădă superbă, iar de această dată rolul îi place cu adevărat. Dar atunci când cei mai buni prieteni ai lui Gracie, câştigătoarea concursului de Miss, Cheryl Frazier, şi prezentatorul Stan Fields, sunt răpiţi în Las Vegas, instinctele de luptătoare, împotriva nelegiuirilor, îşi fac din nou apariţia.

Nevrând să rişte să îşi piardă mascota de înaltă clasă, oficialii de rang înalt din FBI o împiedică pe Gracie să ia parte singură la conferinţa de presă din Las Vegas şi îl trimit pe Sam cu ea pe post de bodyguard, lăsându-l pe Collins, supraveghetorul local al FBI, să conducă misiunea de salvare. Dar atunci când Collins pare să conducă anchetă în direcţia greşită, Gracie  trebuie să dovedească încă o dată că aparenţele înşeală şi că atunci când vine vorba de dezlegarea unui caz dificil sau de a-şi ajuta prietenii, nimic nu-i stă în cale.


Cum va acţiona Gracie de această dată, pentru a-şi îndeplini misiunea, aflaţi urmărind „Miss Agent Secret 2: Înarmată şi seducătoare”, în această seară, de la ora 20:30, la Prima TV.
viewscnt

Din aceeași categorie