Un român îi dă replica lui Sylvester Stallone în Creed 2

Florian Munteanu este boxer profesionist şi românul care a jucat, alături de Sylvester Stallone, în Creed 2, film difuzat de Prima TV pe 7 mai, de la ora 20.00.

Tânărul locuieşte în Germania, dar se bucură de un succes răsunător la Hollywood, unde, pe lângă rolul din  „Creed 2”,  a mai jucat în pelicule cu succes de box office precum „Shang-Chi ”, sau „Legenda celor zece inele ”. Recunoscător pentru zilele petrecute pe platourile de filmare de la Creed 2, Florian Munteanu le-a povestit fanilor din social media întreaga experienţă actoricească şi le-a mărturisit că se simte binecuvântat.  Pentru a atinge succesul, românul a muncit de la 14 ani. A făcut fotbal, baschet, box, handbal, înot, tenis şi, mai apoi, a ales să rămână fidel boxului. În 2016 destinul i s-a  schimbat după o  întâlnire proverbială cu legendarul Sylvester Stallone. Acesta căuta actori pentru pelicula Creed 2 şi românul Florian Munteanu s-a dovedit a fi omul potrivit la momentul potrivit. Mai mult, Stallone a apreciat atât de mult prestaţia artistică a acestuia, iar  Florian a apărut Creed III, film lansat în primăvara lui 2023  în cinematografe, în rolul lui Viktor Drago.



Interpretarea şi modul în care a făcut faţă ritmului filmărilor l-au adus pe  Florian Munteanu din nou pe platoul de filmare, tânărul pugilist apare în sezonul 3 din „Vikingii: Valhalla”, pelicula în care joacă rolul unui general bizantin pe nume Georgios Maniakes.

Fanii seriei Creed se pot delecta, pe 6 şi 7 mai, la Prima TV, de la ora 20.00, cu primele două părţi ale peliculei care spune povestea marelui pugilist Apollo Creed şi a fiului lui, Adonis.

viewscnt

Din aceeași categorie