FoodPro Preloader

Sean Paul în România. Artistul a înscris Bucureștiul pe harta Mad Love Europe Tour

Prima TV partener al celui mai spectaculos concert al primăverii.

Pe 23 mai, Sean Paul a oferit publicului din România cel mai spectaculos concert al primăverii,  în parteneriat cu Prima TV, eveniment în cadrul căruia peste 4000 de fani au cântat și au dansat timp de ore întregi la Arenele Romane.

În deschidere, Simona Nae, Fly Project și Faydee au încântat publicul și au făcut ca atmosfera să explodeze la Arenele Romane.

Sean Paul a urcat pe scenă în aplauzele și uralele de bucurie ale fanilor și, timp de mai bine de o oră, mii de oameni au dansat și fredonat ritm cu ritm piese celebre precum "We Be Burnin'”, "Ever Blazin”, "Give It Up to Me”, "Never Gonna Be The Same” sau "Temperature”.

În singurul moment de respiro, în care artistul și-a lăsat publicul să se oprească din dans, Sean Paul a mărturisit că tatăl lui este în spital și i-a rugat pe toți cei prezenți să se roage pentru sănătatea lui. Emoționat, el i-a îndemnat să își iubesca părintii și să se gândească mereu la ei:  „Eu cânt aici în timp ce tatăl meu este în spital. Va cer să ne rugăm împreună pentru el! Și cred că, din păcate, nu ne gândim atât de mult cât ar trebui la părinții noștri. Haideți să fim aproape de ei! ” a încheiat Sean Paul, continuând concertul.

Printre vedetele prezente la eveniment se numără Cabral și Andreea Ibacka, Marius Moga, Matteo, Liviu Teodorescu, Nicole Cherry, Adina Buzatu, George Vintila și alții. Spectacolul de la București a fost demn de înscris în rândul show-urilor internaționale sub numele de ”Mad Love Europe Tour”, următoarea destinație a artistului fiind UK, pe 26 mai 2018.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU