Cele mai importante competiţii de fotbal se văd la Prima Sport în următorii trei ani

Cele mai importante competiţii de fotbal se văd la Prima Sport în următorii trei ani

Prima Sport îşi extinde portofoliul de transmisiuni sportive prin achiziţionarea drepturilor de difuzare a celor mai prestigioase competiţii din fotbalul intercluburi: UEFA Champions League, UEFA Europa League şi UEFA Conference League. Aceste competiţii vor fi transmise pe canalele Prima Sport în următorii trei ani, oferindu-le telespectatorilor şansa de a urmări în direct cele mai intense şi spectaculoase meciuri din fotbalul european. Toate cluburile importante, toate meciurile care contează şi toţi jucătorii de top sunt la Prima Sport!

Prin acest parteneriat, postul de televiziune dedicat sportului din portofoliul Grupului Clever  îşi reafirmă  dorinta de a aduce în faţa publicului românesc cele mai importante evenimente sportive, consolidându-şi astfel poziţia de lider în difuzarea competiţiilor de fotbal de top. „Suntem extrem de mândri să anunţăm că Prima Sport va aduce în casele românilor cele mai mari competiţii de fotbal intercluburi din Europa. Acest parteneriat cu UEFA subliniază eforturile noastre constante de a oferi conţinut de cea mai înaltă calitate şi de a ne asigura că fanii fotbalului din România nu ratează niciun moment important din aceste competiţii. În următorii trei ani, Prima Sport va deveni destinaţia principală pentru iubitorii de fotbal,” a declarat George Petrule, coordonator programe Prima Sport.

Prin transmisiunile live ale UEFA Champions League, UEFA Europa League şi UEFA Conference League, Prima Sport îşi propune să ofere spectacol fotbalistic şi adrenalină, însoţite de analize detaliate, comentarii avizate, dar  şi de o acoperire completă a fiecărui meci, de la faza grupelor până la finală.

Pentru următorii 3 ani, la Prima Sport e fotbalul pe care l-ai visat!

viewscnt

Din aceeași categorie