Dezbracatu’ vs. Botezatu duel culinar total la Super Cireasa de pe tort!

Dezbracatu’ vs. Botezatu duel culinar total la Super Cireasa de pe tort!

Primăvara anului 2017 aduce în grila Prima TV emisiunea Super Cireaşa de pe tort care vine din 18 martie cu dueluri pe măsură şi un show culinar spumos.

Prima ediţie a emisiunii Super Cireaşa de pe tort din 18 martie se anunţă una incendiară! Două echipe se vor înfrunta pentru a câştiga titlul de cea mai bună gazdă iar bătălia se va da între Cătălin Botezatu şi Diana Dumitrescu vs. Dezbrăcatu’ (Codruţ Kegheş) şi Roxana Nemeş. Echipele vor fi supuse unui test al maestrului Horia Vîrlan şi vor găti meniuri diferite care vor consta în aperitiv, fel principal şi desert. Surprizele se vor ţine lanţ din partea fiecărei echipe în lupta de a câştiga prima ediţie Super Cireaşa de pe tort.

De sâmbătă, 18 martie, de la ora 20.30, maestrul Horia Vîrlan aşteaptă să intre în casele românilor cu o super formulă a Cireşei de pe tort, cu vedete de marcă, cu un show vesel care să destindă românii. Patru vedete, grupate în două echipe, sunt, pe rând, amfitrioni, respectiv musafiri la cină, pentru a afla cine merită titlul de gazdă perfectă. Din 18 martie, în fiecare sâmbătă de la ora 20.30 telespectatorii vor fi delectaţi cu un show culinar pe cinste!

viewscnt

Din aceeași categorie