Anamaria Prodan: Nu am visat că omul ăsta încearcă să mă bage în puşcărie

Anamaria Prodan: Nu am visat că omul ăsta încearcă să mă bage în puşcărie

Declaraţii bombă!  Anamaria Prodan a reacţionat la Exclusiv VIP după acuzaţiile venite din partea lui Laurenţiu Reghecampf. În direct la Prima TV aceasta a demontat acuzele aduse.

“Sunt uluită şi mă gândesc oare cum poate un om să decadă în aşa hal, să se facă de râs, să îşi facă copiii de râs, să vorbească  aşa aberaţii în faţa unei ţări, să îşi pună mama copilului într-o situaţie de acest fel. Să povestească că m-a împrumutat… păi, el a fost soţul meu, banii erau ai familiei. El face discuţii probabil dintr-o frustrare uriaşă, dar e şocant să ajungi să decazi în acest fel, să te duci la pdocasturi şi să mă discreditezi. Eu am hârtie de la ANAF că sunt în regulă, m-au verificat de 3 ori, sunt la zi cu plăţile la stat.  Şi să te apuci să spui că intram în puşcărie, nu există aşa ceva în România. Niciodată nu te arestează ANAF-ul pentru aşa ceva. La noi în familie nu a existat vreo discuţie despre arest, în afară de momentul în care a fost Laurenţiu arestat în Germania pentru pariuri.”

Revoltată, Anamaria Prodan spune că tot ceea ce afirmă fostul soţ sunt aberaţii. “Nu ai cum să îi faci copilului tău aşa ceva, doar din dorinţa de a-mi face mie rău. Nu înţeleg de ce, probabil că fiind atât de nefericit realizează în mintea lui ce a făcut, de unde a picat, unde a ajuns şi îşi zice “hai să arunc cu noroi în ea”. În plus, legat de afirmaţiile lui, toată lumea ştie că nu ai cum să plăteşti 80% taxe la ANAF. Nu are cum din 100.000 să plăteşti taxe 86.000. Omul are nişte probleme din ce în ce mai mari şi cred că lumea s-a convins că nu are despre ce să vorbească decât despre Anamaria Prodan,”

Impresara are un  mesaj şi pentru public. “Multă lume trebuie să ia aminte din ce se întâmplă,  ce înseamnă să stai 16-17 ani în casă cu un om şi el te fotografiază, face transferuri din conturile familiei fără să anunţe, totul numai  ca să facă rău. Nu am visat că omul asta încearcă să mă bage în puşcărie, şi fiul meu este uluit”, a mai spus Anamaria Prodan în emisiunea Exclusiv VIP.

 

viewscnt

Din aceeași categorie